SOYDEMİR'DEN İYİ PARTİ'YE ZİYARET

Fethiye Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, İyi Parti İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları ve yönetimi ziyaret etti.

  • 1575
SOYDEMİR'DEN İYİ PARTİ'YE ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir tarafından İyi Parti İlçe Başkanlığı’na ziyaret gerçekleştirildi. Sohbet havasında geçen ziyaret sonrası çeşitli açıklamalar yapıldı.
SOYDEMİR, “HAYIRLI OLSUN DİYORUM”
Fethiye Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, “26 Kasım Cumartesi günü esnaf odası olarak, seçimle iş başına geçen Tolga Başkanı’m ve yönetim kuruluna hayırlı olsun diyorum. Tabi ki demokrasinin vazgeçilmezi, siyasi partilerdir. Siyasi partiler bütün kesime ilçeye, kesime hizmet veren kurumlardır. Onun için burada İyi Parti Başkanım, yönetim kurulu Fethiye’ye hizmet için büyük çaba sarf edeceklerini temenni ediyorum. Tekrar 1 hafta sonra İyi Parti’nin Genel Kurulu var. Başkanıma ve yönetim kuruluna, esnaflara hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
TURGUTOĞULLARI, “NAZİK ZİYARETİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”
İyi Parti İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, “Mehmet Başkan’ıma bu nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. Esnaflarımızın dertlerini genel başkanımız her yerde anlatıyor. İlerleyen zamanlarda Fethiye’de daha hızlı çalışıp, daha iyi çalışıp esnaflarımızı da ziyaret edeceğiz. Bu ülkenin düzelmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Memlekete hayırlı olsun. Muğla’da seçim var, Genel Başkanımız da geliyor. O da zaten esnafın yanında her zaman” şeklinde konuştu.


 

SOYDEMİR'DEN İYİ PARTİ'YE ZİYARET
SOYDEMİR'DEN İYİ PARTİ'YE ZİYARET
SOYDEMİR'DEN İYİ PARTİ'YE ZİYARET

Bakmadan Geçme