Sosyal Medya Belediye Başkan Adayı Basını Hedef Aldı

Sosyal Medya üzerinden Fethiye Belediye Başkanlığına aday olduğu açıklayan ve Fethiye'de birçok skandala imza atan sözde Belediye Başkan Adayı Salih Eroğlu yaptığı paylaşımla yerel basını hedef alarak ağır ithamlarda bulundu.

  • 2038
Sosyal Medya Belediye Başkan Adayı Basını Hedef Aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sosyal Medya üzerinden Fethiye Belediye Başkanlığına aday olduğu açıklayan ve Fethiye’de birçok skandala imza atan sözde Belediye Başkan Adayı Salih Eroğlu yaptığı paylaşımla yerel basını hedef alarak ağır ithamlarda bulundu. 


Eroğlu yaptığı paylaşımda 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın  Fethiye’de görev yapan medya mensuplarına vermiş olduğu yemekten fotoğrafta bulunan isimlerin rızası olmadan bir fotoğraf karesini paylaşarak şu ifadeleri kullandı; “İçki Masasında siyaset yapılmaz. Belediye’nin kaynakları ile yerel gazetelere destek rakı ısmarlamakla olmaz”


Bu paylaşım üzerine, “Şahsımı, mesleğimi ve meslektaşlarımı zan altında bırakacak her türlü hadsizlik karşısında tavrım değişmedi, değişmeyecek” diye konuşan SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener sözlerine şöyle devam etti: “Malum ithal belediye başkan adayı şahıs, kendi hayal dünyasında yaşamaya devam ediyor. Sahada algı ve şov peşinde koşan, kaos ortamı yaratmaya çalışıp, bundan beslenmeye çalışacağını düşünen ithal aday saçmalıklarına birisini daha eklemiş. Sosyal medya hesabından yaptığı yeni bir paylaşımda haddini bir kez daha aşarak şahsımın da fotoğraf karesinde bulunduğu bir davet üzerinden Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı eleştirmek isterken Şerefli mesleğimiz gazeteciliğe ikinci defa dil uzatmaya yeltenmiş.  25 yıldır gururla sürdürdüğüm gazetecilik mesleğimde onlarca siyasiyle çalıştım. Medya ve politika birbirinden ayrı düşünülemez fakat medya siyaset üstüdür. Yol yordam bilmez sözüm ona siyasetçiliğe soyunan ithal adayların klavye delikanlılığına alet edilmesine müsaade etmem, ettirmem. Şahsımı, mesleğimi ve meslektaşlarımı zan altında bırakacak her türlü hadsizlik karşısında tavrım değişmedi değişmeyecek. Kendi özel durumları nedeniyle psikolojik travmalar yaşadığını gösteren ithal adayın, bugüne kadar kendi dünyasında oluşturduğu hayali kaos dünyasında gazeteci olarak yer almadık, bundan sonra da almayacağız” 
 

Bakmadan Geçme