Soğuklar yerini yağışa bırakıyor

Fethiye'de yaklaşık bir haftadır devam eden aşırı soğuklar yerini bugünden itibaren 2 gün boyunca yağışlı havaya bırakıyor.

  • 1735
Soğuklar yerini yağışa bırakıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Soğuk hava yaklaşık bir haftadan beri etkisini sürdürüyor. Gece saatlerinde eksi derecelere kadar düşen hava sıcaklıkları çiftçiyi de olumsuz yönde etkilerden soğuğa alışık olmayan Fethiye Halkı’da zor anlar yaşadılar. Soğuk hava bugünden itibaren Cumartesi günü de dahil olmak üzere yerini yağışlı havaya bırakıyor.Pazar günü havanın bulutlu olacağı tahmin edilirken yeniden sıcaklıkların düşeceği Pazartesi ve Salı gününün de yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Hava sıcaklıklarının ise yağışlı hava ile Cuma ve Cumartesi günü en yüksek sıcaklıkların 12- 13 derecelere çıkacağı en düşük sıcaklığın ise 4 ila 7 derece arasında seyredeceği tahmin ediliyor.Pazar günü tekrar en yüksek sıcaklık 7 dereceye kadar düşerken en düşük sıcaklık 1 derecelerde olacağı belirtildi. Metereoloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahmin raporlarına göre hava sıcaklıklarının Pazartesi ve Salı günü de en yüksek sıcaklığın 7 derecelerde seyredeceği kaydedilirken en düşük sıcaklığın ise 0 ila -2 derecelerde olacağı tahmininde bulunuldu.
 

Bakmadan Geçme