SICAKLARA DİKKAT !!!

Yaz aylarının ortalarına geldiğimiz şu günlerde sıcaklıklar iyice kendini göstermeye başladı. Meteoroloji 25 Temmuz'a kadar dikkatli olunması gerektiği sıcaklıkların mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde seyredeceğini duyurdu.

  • 781
SICAKLARA DİKKAT !!!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Temmuz Ayı’nın da sonlarına yaklaşırken sıcaklıklar iyice bunaltmaya başladı. Sıcaklıkların artması sahil kesiminde turizm ile uğraşan vatandaşları mutlu ederken uzmanlar nem oranlarının düşmesi ile beraber, rüzgârlı havalarda yangın ihtimalinin yükseldiği uyarısında bulunuyorlar. Özellikle bugünlerde tatil yapan vatandaşların mangal yakmaması, çöplerini doğaya bırakmaması gerektiği konusunda uyarıyorlar. 
Hava sıcaklıklarının da bugünden itibaren hafta boyunca etkisini göstereceği ifade eden Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin Ve Uyarı Merkezi yaptığı uyarıda “Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; Hava sıcaklıklarının bugünden itibaren hafta boyunca bölgemizde sahil kesiminde mevsim normallerinin 4 ila 6 iç kesimlerde ise 2 ila 4 derece üzerinde seyredeceği tahmin edilmektedir. Hafta boyunca özellikle sahil kesiminde etkili olması beklenen sıcak hava nedeniyle, öğle saatlerinde (11 ile 16 saatleri arasında) başta yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir” dedi.
SICAKLARA DİKKAT !!!

Bakmadan Geçme