SEYDİKEMER'DE MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde Mayıs Ayı Muhtarlar toplantısı Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu başkanlığına gerçekleştirildi

  • 1731
SEYDİKEMER'DE MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Vatandaşla Buluşma Etkinlikleri - Muhtarlar Toplantısı kapsamında Mayıs ayı toplantısı Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu Başkanlığında Kemer Orman İşletme Müdürlüğü salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Yazı İşleri Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Sağlık Müdürü, İlçe Tarım ve Orman Müdürü, İlçe Müftüsü, Orman İşletme Müdürü, Muhtarlar Derneği Başkanı ile Atlıdere, Çatak, Çayan, Çaykenarı, Döğer, Gölbent, Hacıosmanlar, İzzettin, Kabaağaç, Kayabaşı, Kıncılar, Kınık, Paşalı ve Temel Muhtarları katıldı.

Kaymakam Gökçekuyu'nun açılış konuşmasının ardından İlçe Yazı İşleri Müdürü tarafından Muhtarlık müessesinin tanımı, Muhtar Bilgi Sistemi ve Uyuma Projesinin tanıtımını içeren sunum gerçekleştirildi.

Ardından Daire Müdürlerinin toplantıya katılan Muhtarların Mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verildi. Muhtarlarımız hazır bulunan kurum müdürlerine mahalleleri ile ilgili soru sordu.

Toplantıda; kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ile mahalle muhtarlarının talepleri yerinde dile getirilerek bürokratik engeller aşılmış olup çözüm odaklı devlet millet birlikteliği sağlandı.

Bakmadan Geçme