Seydikemer Tarıma Dayalı Süt Sığırcılığı İhtisas OSB'nin yeri netleşti

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın öncülüğünde başlatılan Seydikemer Tarıma Dayalı Süt Sığırcılığı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yer seçimi işlemlerinde sona gelindi. Muğla Valiliğinde yapılan geniş bir katılım toplantıda yer konusunda mutabakat sağlandı.

  • 1048
Seydikemer Tarıma Dayalı Süt Sığırcılığı İhtisas OSB'nin yeri netleşti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın ziyaret ettiği toplantıya Muğla Vali Yardımcısı ve Seydikemer Kaymakamı Ayhan Yazgan başkanlık etti. Muğla Valiliği’nde gerçekleştirilen toplantıya Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Seydikemer İlçe Tarım ve Orman Müdürü Engin Maraşlı Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş, Seydikemer Süt Üreticileri Birliği Başkanı Turgut Tokmak, Seydikemer Kadıköy Tarım Kredi Kooperatif Başkanı Ömer Kılınç,  Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğünden Ziraat Mühendisi Emine Alikişioğlu, Veteriner Hekim Ozan Yolcu ve Jeoloji Mühendisi Mustafa Aydın ile ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı. 
Muğla Tarım Orman İl Müdürü Barış Saylak, toplantıda Seydikemer Tarıma Dayalı Süt Sığırcılığı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarında gelinen son nokta  hakkında katılımcılara bilgi verdi.
Muğla Valisi Orhan Tavlı, kapanış konuşmasında kısa zamanda kurumların yer seçiminde göstermiş oldukları çalışmalar ve iyi niyetlerinden dolayı katılan tüm resmi ve sivil toplum kuruluşu yetkililerine teşekkür etti.
Rapor sonucunda Çobanisa Mahallesinde bulunan yaklaşık 1152 dönüm büyüklüğündeki alan; Yer Seçimi Komisyonunda görevli tüm komisyon üyelerinin oy birliği ile "Muğla Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas (Süt) Organize Sanayi Bölgesi alanı" olarak onaylandı.
 

Seydikemer Tarıma Dayalı Süt Sığırcılığı İhtisas OSB'nin yeri netleşti

Bakmadan Geçme