'Seydikemer Muhtarlar Günü Buluşması'

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla İlçe Kaymakamı Yıldız Büyüker, Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç ve meclis üyeleri ile bir araya geldi. Toplantıda, 65 mahallede hizmet veren değerli muhtarlar da yer aldı.

  • 526

Başkan Akdenizli, toplantıda yaptığı konuşmada, muhtarların demokrasinin temel taşı olduğunu vurgulayarak, "Büyük bir özveri ile çalışan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi. Bu anlamlı gün vesilesiyle muhtarlarla bir araya gelmenin memnuniyetini dile getiren Başkan Akdenizli, mahallelerdeki ihtiyaçları ve projeleri ele alarak işbirliği ve dayanışma mesajları verdi.

Toplantıda, ilçedeki muhtarlar da kendi mahallelerinin sorunlarını ve taleplerini paylaşma fırsatı buldular. Seydikemer Belediye Başkanı ve diğer katılımcılar, mahalle muhtarlarına teşekkür ederek, ilçenin gelişimi için birlikte çalışma sözü verdiler.'Seydikemer Muhtarlar Günü Buluşması'

Bakmadan Geçme