SEYDİKEMER KAYMAKAMI GÜNERİ GÖREVİNE BAŞLADI 

İçişleri Bakanlığı'nın kararnamesi ile Bingöl Karlıova Kaymakamlığı görevinden Seydikemer Kaymakamlığına atanan Kaymakam Ahmet Güneri görevine başladı. Kaymakam Güneri, geçtiğimiz dönemlerde Ankara Evren, Kırklareli Kofçaz ve Muş Hasköy ilçe kaymakamlıkları görevinde bulundu. 38 yaşındaki Güneri'nin evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.  

  • 7668
SEYDİKEMER KAYMAKAMI GÜNERİ GÖREVİNE BAŞLADI 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İçişleri Bakanlığı’nın kararnamesi ile Bingöl Karlıova Kaymakamlığı görevinden Seydikemer Kaymakamlığına atanan Kaymakam Ahmet Güneri görevine başladı. Kaymakam Güneri, geçtiğimiz dönemlerde Ankara Evren, Kırklareli Kofçaz ve Muş Hasköy ilçe kaymakamlıkları görevinde bulundu. 38 yaşındaki Güneri’nin evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.  

AHMET GÜNERİ KİMDİR?
1982 İstanbul doğumlu olan Kaymakam Ahmet Güneri İstanbul doğumlu olup aslen Safranboluludur. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. 2007 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. 2009 yılında Kaymakam adaylığı sınavını kazanarak 2010 yılında Isparta Kaymakam adayı olarak mesleğe intisap etti. Sırasıyla Eskişehir’de teftiş stajı, Zonguldak İli Devrek İlçesi’nde Kaymakam refikliği stajını yaptı. Muğla İli Kavaklıdere İlçesi’nde, Denizli ili Çal İlçesi’nde ve Kütahya İli Altıntaş İlçesi’nde Kaymakam vekilliği görevlerinde bulundu. Yurtdışı dil eğitimi için ABD’nin Virginia Tech Üniversitesi’nde bir yıl yurt dışı stajı yaptı. 98. dönem Kaymakamlık kursunu başarıyla tamamladı ve 2013-2016 yılları arasında Ankara İli Evren İlçesi Kaymakamı olarak görev yaptı. 30.11.2016 tarih ve 2016 / 861 sayılı müşterek sayılı kararname ile Kırklareli Kofçaz Kaymakamlığı’na atanan Güneri, burada görevli iken 31.08.2018 tarih ve 2018/157 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Muş İli Hasköy İlçesi Kaymakamlığı’na atanmıştır. İçişleri Bakanlığı, 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Karlıova İlçesine ve son olarak Seydikemer İlçe Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Güneri, evli ve bir çocuk babası olup İngilizce bilmektedir.

Bakmadan Geçme