Seydikemer, EMITT 2023'e damga vuracak

Seydikemer Belediyesi, Dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) katılıyor.

  • 651
Seydikemer, EMITT 2023'e damga vuracak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Letoon Antik Kenti’nin yanı sıra tüm kültürel ve doğal güzellikleriyle Seydikemer, EMITT 2023’e damga vuracak. 
Dünyanın en büyük turizm fuarından biri olan EMITT, binlerce katılımcıyı 12-15 Nisan 2023 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuarı'nda ağırlıyor. Seydikemer Belediyesi de her yıl binlerce turizm ve seyahat şirketlerini buluşturan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat (EMITT) Fuarı'nda yerini almak için tüm çalışmalarını tamamladı. 
Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliğinde MUĞLA standı ile katılım sağlanacak fuarda; Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), Seydikemer Belediyesi, Ortaca Belediyesi, Ula Belediyesi, Yatağan Belediyesi 7’nci salon 7462 numaralı stantta misafirlerini ağırlayacak. 
Fuarda turizm çeşitliliği anlamında Seydikemer’in oldukça zengin bir potansiyele sahip olduğu anlatılacak. Seydikemer’in Coğrafi İşaretli ürünü Seydiler Kilimi’nin yanı sıra yöreye özgü ürünler tanıtılacak. Kum, deniz, güneş üçgeninin yanında doğa turizmi, tarih ve kültür turizmin de Seydikemer’de yer aldığı vurgusu yapılacak. Seydikemer Belediyesi, ilçedeki tüm doğa ve kültürel değerlerini tanıtacak. 
Dünyanın en güzel kanyonu olan Saklıkent Kanyonuna sahip, eşsiz doğa güzellikleri, UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Letoon Antik Kenti ve binlerce yıllık tarihi değerlere sahip olan Seydikemer, EMITT 2023’de fark yaratacak.
BAŞKAN AKDENİZLİ: “TÜM KATILIMCILARI BEKLİYORUM”
Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Muğla’nın parlayan yıldızı Seydikemer, içinde barındırdığı doğal ve kültürel değerleriyle Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda yerini alacak. Seydikemer, tarihi ve kültürel hazineleri ile dünyanın göz bebeği. UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Letoon Antik Kenti, Seydikemer’imizde bulunuyor. Her yıl yüzbinlerce yerli ve yabancı misafirlerimizi Letoon’da ağırlıyoruz. Turizm fuarında Letoon, Tlos, Pınara, Sidyma ve diğer antik kentlerin yanı sıra; Saklıkent Kanyonu, Girdev Gölü ve Yaylası, Karanlıkiçi Kanyonu gibi doğa güzelliklerimizi dünyanın ve Türkiye’nin en önemli turizm ve seyahat fuarında tanıtacağız. Bu yıl ilçemizin değerlerini sektörün tüm temsilcileriyle buluşturmak için EMİTT 2023’te yerimizi alıyoruz. Ben bu vesile ile tüm katılımcıları 12-15 Nisan 2023 tarihlerinde gerçekleşecek fuarda Salon 7- 7462 numaralı Muğla standına bekliyorum.” Dedi.

Seydikemer, EMITT 2023'e damga vuracak
Seydikemer, EMITT 2023'e damga vuracak
Seydikemer, EMITT 2023'e damga vuracak

Bakmadan Geçme