Seydikemer'e Aile ve Sosyal Hizmet Merkezi Müjdesi
Muğla'nın Seydikemer ilçesinde sosyal hizmet altyapısını güçlendirecek önemli bir adım atıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın desteğiyle Seydikemer Sosyal Hizmet Merkezi (SHM) açılıyor.
AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, yaptığı açıklamada, Seydikemer’e kazandırılan Sosyal Hizmet Merkezi’nin, ilçedeki sosyal destek faaliyetlerinin etkinliğini artıracağını ve vatandaşlara daha hızlı hizmet sunulmasını sağlayacağını belirtti.
Seydikemer SHM’nin; çocuklar, yaşlılar, engelliler ve dezavantajlı bireyler başta olmak üzere toplumun tüm kesimlerine yönelik hizmetlerin yerinde ve zamanında ulaştırılmasına katkı sağlayacağını vurgulayan Otgöz, “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız nezdinde yürüttüğümüz girişimler olumlu sonuç verdi. İlçemize kazandırılan bu önemli merkez sayesinde, devletimizin şefkat eli vatandaşlarımıza çok daha hızlı uzanacak” dedi.
Milletvekili Otgöz, projeye verdikleri desteklerden dolayı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’a ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederek, “Her zaman milletimizin yanında olan Sayın Cumhurbaşkanımıza ve kıymetli Bakanımıza Seydikemer halkı adına şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Bakmadan Geçme





