SEYDİKEMER DEVLET HASTANESİ SEÇİMLERDEN ÖNCE HİZMETE GİRİYOR

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer Devlet Hastanesi'nin genel seçimlerden önce hizmette olacağını belirtti.

  • 6298
SEYDİKEMER DEVLET HASTANESİ SEÇİMLERDEN ÖNCE HİZMETE GİRİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Seydikemer Devlet Hastanesi’nin, C sınıfından B sınıfına geçiş yapacağını kaydeden Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; Mart ayı sonunda veya Nisan ayı ortasında hastanenin hizmette olacağını dile getirdi. Adliye Sarayı konusunda uzun zamandır çalışmalarını sürdürdüklerine değinen Başkan Otgöz, bu projede de artık sona geldiklerini söyledi.
MUĞLA-ANTALYA KARAYOLU ÜZERİNDE EN DONANIMLI HASTANE
Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz yaptığı açıklamada, “Seydikemer Devlet Hastanesi, C sınıfından B sınıfına geçiş yapıyor. Bu bölgemiz için çok yararlı olacaktır. İnşallah doktor sıkıntısı çekmeyeceğiz. Muğla-Antalya Karayolu üzerinde en donanımlı hastane olarak yapılmaktadır. Hastanemiz yapıldıktan sonra Fethiye Devlet Hastanesi’nin yükünün büyük ölçüde azalacağını düşünüyorum. Bu yıl Mart ayı sonunda veya Nisan ayı ortasında hastanenin hizmette olmasını planlıyoruz. Genel seçimlerden önce açılacağının müjdesini verebilirim” dedi.
ADLİYE SARAYI PROJESİNDE SONA GELİNDİ
Adliye Sarayı projesi hakkında bilgiler aktaran Başkan Otgöz, “Adliye Sarayı’nın ilçemize kazandırılması adına, uzun zamandır çalışmalarımız devam ediyor. Bunun sözünü aldık artık sona geldik. Adalet Bakanlığımızı ziyaret ederek, son durumu gözden geçireceğiz. Ağır Ceza dışındaki tüm mahkemelerin burada olmasını hedefliyoruz. Bu durum Fethiye Adliyesi’nin yükünü de azaltacaktır” ifadelerini kullandı.
ŞU AN KESİN BİR ŞEY YOK
Milletvekili aday adaylığı yönündeki soruya Başkan Otgöz, “Şu an bu hususta kesin bir şey yok. Ben şu anda belediye başkanıyım. Hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Nasip diyelim. Vatandaşlarımız bu durumu dile getirmektedirler” şeklinde yanıt verdi.


 

Bakmadan Geçme