Kaymakam Gökçekuyu 'Seydikemer'de olumsuzluk yok'

Seydikemer'in Seki Mahallesinde virüslü vaka olduğu haberlerinin ardından Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, açıklama yaptı. Kaymakam Gökçekuyu, normalleşme sürecinin her şeyin bittiği anlamına gelmediğinin altını çizerek, 'İlçemizde büyük bir olumsuzluk yaşanmamakla birlikte sağlık personelimiz ve tüm ilgililer sahada gerekli tüm çalışmaları hassasiyetle yürütmektedirler' dedi.

  • 6956
Kaymakam Gökçekuyu 'Seydikemer'de olumsuzluk yok'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Normalleşme süreci ile birlikte dikkatsizlik ve aşırı rehavet sonucu bölgede 45 gün sonra arka arkaya 3 pozitif vakaya rastlandığının öğrenilmesinin ardından Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu basın açıklamasında bulundu. Kaymakam Gökçekuyu yazılı olarak yaptığı basın açıklamasında Seydikemerli vatandaşlardan sosyal mesafe kuralına uymalarını, el temizliğine dikkat etmelerini ve maskelerini takmalarını istedi. 

Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu yapmış olduğu açıklamada “Saygıdeğer Seydikemerli hemşerilerim; Bilindiği gibi tüm Dünyada ve Türkiye'de Covid-19 salgına karşı yoğun bir mücadele sergilenmektedir. Bu mücadele kapsamında; ülkemizde ve ilçemizde birçok karar alınmış ve buna ilişkin tedbirler uygulanarak salgın ile mücadelede büyük bir mesafe kat edilmiştir. Bu başarı surecin devamında, alınan yeni kararlarla tüm Türkiye'de ve ilçemizde normalleşme aşamasına geçilerek hep beraber salgınla mücadelede yeni bir dönemi yaşamaya başladık. Normalleşme, her şeyin 3 ay önceki dönem gibi olduğu anlamına gelmemektedir. Rehavete düşmemeliyiz ve tedbirlere sıkı sıkıya uymaya hep beraber devam etmeliyiz. Çevremizdeki tüm sevdiklerimizi hepimizin sağlığı açısından kurallara uyma noktasında uyarabilmeliyiz. İnanıyorum ki bizler Seydikemer’imizin sağlıkla yaşanabilen, salgınla en iyi şekilde mücadele edebilen ve kurallara hassasiyetle uyabilen bir ilçe olmasını hep beraber başarabiliriz. Bunu noktada tüm hemşerilerime güvenim tamdır. İlçemizde büyük bir olumsuzluk yaşanmamakla birlikte sağlık personelimiz ve tüm ilgililer sahada gerekli tüm çalışmaları hassasiyetle yürütmektedirler. Bizlere düşen ise sağlık çalışanlarına yardımcı olmak ve istenilen kurallara en iyi şekilde uymaktır. Tüm Seydikemerli hemşerilerimden istirhamım şudur ki; sosyal mesafe kuralına, maske takmaya, el temizliğine mutlaka uyalım. Bu kurallara hep beraber sıkı sıkıya uyduğumuz takdirde salgınla mücadelede de;  en kısa sürede başarıya ulaşabiliriz. Kurallara uyalım, sağlığımızı ve Seydikemer’imizi koruyalım” dedi.

Bakmadan Geçme