SEYDİKEMER'DE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 97'nci yıldönümü töreni Seydikemer ilçesine yeni yaptırılan 'Seydikemer'in İkiz Kuleleri' adı verilen Kaymakamlık ve Hükümet Binası arasındaki yeni Atatürk Heykeli önünde gerçekleştirildi. Törene yoğun bir katılım oldu.

  • 713
SEYDİKEMER'DE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Bayramı’nın 97’nci yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Muğla’nın Seydikemer ilçesinde de büyük gurur ve coşkuyla kutlandı. Seydikemer’in ‘İkiz Kuleleri’ olarak  adlandırılan yeni Seydikemer Hizmet Binası ve Kaymakamlık Binası bahçesinde organize edilen tören pandemi kuralları gözetilerek düzenlendi. Maske, mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde gerçekleştirilen törene; Seydikemer Kaymakamı Ahmet Güneri, Seydikemer Belediye Başkan Vekili Zeynep Yalçınsoy, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları Ramazan Kaynak ve Mustafa Karakuş, Seydikemer İlçe Emniyet Müdürü Muzaffer Yüceur, Seydikemer İlçe Jandarma Komutan vekili Ercan Taş,  AK Parti İlçe Başkanı Salih Gümüş, CHP İlçe Başkanı Cemil Daydır, İYİ Parti İlçe Başkanı Sevgi Nurten Güler ile MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç , Seydikemer Belediyesi Birim Müdürleri, Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş, Şoförler Odası Başkanı Mehmet Hadis Çakıroğlu, Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, diğer Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, bazı belediye meclis üyeleri, daire amirleri, belediye birim müdürleri  ile muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. 
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çelenk sunma töreninde, Seydikemer Kaymakamı Ahmet Güneri ardından Seydikemer Belediye Başkan vekili Zeynep Yalçınsoy Atatürk Anıtı’na çelenklerini sundu. Daha sonra Saygı Duruşunda bulunulup, İstiklal Marşımız okundu. Törenin ardından ADD Seydikemer Şube Başkanı Duran Manav, CHP Seydikemer İlçe Başkanı Cemil Daydır ve İYİ Parti İlçe Başkanı Sevgi Nurten Güler Atatürk Anıtı’na çelenk sunup, toplu fotoğraf çektirdiler. 
 

SEYDİKEMER'DE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU
SEYDİKEMER'DE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU
SEYDİKEMER'DE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU
SEYDİKEMER'DE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

Bakmadan Geçme