SEYDİKEMER BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE EDİYOR

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede etkili olan kar yağışı sonrasında teyakkuza geçti. Yayla Mahallelerinde etkili olan kar yağışı sonrası ulaşıma kapanan yollar, ekiplerin yoğun mesaisi sonrası tekrar ulaşıma açılıyor.

  • 653
SEYDİKEMER BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE EDİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer’de havaların soğumasıyla birlikte günlerdir beklenen kar yağışı da etkisini gösterdi. Yayla Mahallelerini beyaza bürüyen kar yağışından vatandaşların olumsuz etkilenmemesi amacıyla Seydikemer Belediyesi ekipleri harekete geçti. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Yayla Mahallelerinde yoğun mesai harcıyor. Ulaşıma kapanan yolları kar kürüme çalışmasıyla tekrar ulaşıma açan ekiplerin, 7/24 çalışmalara devam edecekleri kaydedildi.
BAŞKAN OTGÖZ: “VATANDAŞLARIMIZIN GÜVENLİ ULAŞIMI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Belediyemize bağlı ekipler, ilçemizin Yayla Mahallelerinde etkili olan kar yağışı sonrasında teyakkuza geçti. Vatandaşlarımızın kar yağışından dolayı ulaşımda aksaklık yaşamaması, güvenli bir şekilde yolculuklarını yapmaları için ekiplerimiz yoğun bir çalışma yürütüyor. Belediye ekiplerimiz kapanan yolları ulaşıma açıyor. Yola çıkacak olan vatandaşlarımızın da dikkatli olmalarını rica ediyorum. Ekiplerimiz, 7/24 çalışmalarını sürdürecek” ifadelerini kullandı.


 

Bakmadan Geçme