SEYDİKEMER BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN DUYGULANDIRAN YARDIM

Cumhuriyet tarihinin en büyük deprem felaketini yaşayan Türkiye, tek yumruk oldu. Vatandaşlar 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin açtığı yaraları sarmak için seferber oldu. Seydikemer Belediyesi tarafından deprem bölgelerinde arama kurtarma çalışmalarına destek olmak için araçlarla hareket eden ekiplere, Antalya'da hayırseverler tarafından yakıt desteği sağlandı. 

  • 1093
SEYDİKEMER BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN DUYGULANDIRAN YARDIM
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye 3 gündür yaşadığı büyük deprem felaketinin yaralarını sarmak için seferber oldu. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde etkili olan deprem afetinin ardından ortaya çıkan manzara tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Son yüzyılın en büyük deprem felaketlerinden biri olarak gösterilen deprem afetinin açtığı yaralar Türkiye’nin dört bir yanından yapılan yardımlarla sarılmaya çalışılıyor. 
Muğla’nın Seydikemer ilçesinde vatandaşların yaptığı yardımlar Muğla Valiliği öncülüğünde deprem bölgelerine gönderilmeye devam ediyor. Deprem bölgelerinde arama kurtarma çalışmalarına destek olmak amacıyla Seydikemer Belediyesi’nden araçlar gönderildi. Hatay’daki arama kurtarma çalışmalarına destek olmak amacıyla çıkan Afet Yardım Aracına, mazot almak için Antalya’daki bir petrole yanaştıklarında yardımseverler tarafından yakıt desteği sağlandı. 
Süleyman Kayalı ve Birol Torkut’un mazot yardımı yapması Seydikemer Belediyesi ekiplerini duygulandırdı. Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü personeli Erkan Küçükekiz; “Hatay’a depremzedelere giderken Antalya’ya gelmiş bulunmaktayız. Süleyman Kayalı ve Birol Torkut’a çok teşekkür ederiz. Bugün birlik günü, bugün hep beraber olma günü. Hepsinden Allah razı olsun” dedi.
BAŞKAN OTGÖZ; “KUVA-Yİ MİLLİYE RUHUYLA HAREKET EDİYORUZ”
Tüm Türkiye’nin bu zor günlerde omuz omuza, Kuva-yi Milliye ruhuyla hareket ettiğini belirten Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Vatandaşlarımız depremin yaşandığı ilk günden itibaren el ele, büyük bir dayanışma içinde yardım toplama çalışmalarını sürdürüyor. Belediye olarak afet bölgelerine gönderdiğimiz araçlara yakıt desteği veren Süleyman Kayalı ve Birol Torkut’a Belediyemiz ve vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum. Allah kendilerinden razı olsun” ifadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme