Senem Şen Hatıra Bahçesi Anneler Günü'nde açıldı
Muğla Büyükşehir Belediyesi, eşi tarafından katledilen Senem Şen'in anısını yaşatmak ve kadın cinayetlerine dikkat çekmek amacıyla Anneler Günü'nde anlamlı bir projeyi hayata geçirdi. Yatağan Bahçeyaka Akıllı Tarım Çiftliği içerisinde oluşturulan Senem Şen Hatıra Bahçesi, törenle açıldı. Bahçe, sadece Senem Şen'in değil, şiddet sonucu hayatını kaybeden tüm kadınların hatırasına ithaf edildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen bu anlamlı proje, sadece bir anma bahçesi olmanın ötesinde, toplumun her kesimini şiddete karşı bilinçlenmeye ve birlikte mücadele etmeye davet ediyor.
Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan hatıra bahçesi, kadın cinayetlerine karşı farkındalık oluşturmak amacıyla hazırlandı. Açılış törenine Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, Yatağan Belediye Başkanı Mesut Günay, Senem Şen’in ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Bakmadan Geçme





