• Haberler
  • Güncel
  • Sendika Başkanları Gönüllü Askerlik İçin Başvurdu

Sendika Başkanları Gönüllü Askerlik İçin Başvurdu

Fethiye'de 3 sendikanın başkanları Fethiye Askerlik Şubesi'ne gönüllü askerlik için başvurdu. Ellerinde Türk Bayrağı ve dilekçeleri ile Fethiye Askerlik Şubesi'ne giden 3 sendikanın temsilcileri hazırladıkları gönüllü askerlik dilekçelerini Askerlik Şubesi Başkanı Personel Binbaşı Sedat Karabay'a sundu.

  • 3068
Sendika Başkanları Gönüllü Askerlik İçin Başvurdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de; Tüm İş Konfederasyonu Muğla İl Başkanı Mehmet Cavit Erten, Tüm Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası Muğla İl Başkanı Muhammet Esat Sarıhan ile Tüm İş Konfederasyonu Fethiye İlçe Başkanı Emre Öztekin, TSK’nın Fırat’ın doğusuna düzenlediği Barış Pınarı Harekatında sendika üyeleri olarak Fethiye Askerlik Şubesi Başkanlığı’na giderek, gönüllü askerlik başvurusu yaptılar. Ellerinde Türk Bayrağı ve dilekçeleri ile Askerlik Şubesine gelen sendika başkanları Tüm İş Konfederasyonu Muğla İl Başkanı Mehmet Cavit Erten, Tüm Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası Muğla İl Başkanı Muhammet Esat Sarıhan ile Tüm İş Konfederasyonu Fethiye İlçe Başkanı Emre Öztekin; gönüllü askerlik başvurusu dilekçelerini Askerlik Şubesi Başkanı Personel Binbaşı Sedat Karabay’a sundular. 

Tüm İş Konfederasyonu Muğla İl Başkanı Mehmet Cavit Erten, “Her zaman Mehmetçiğimizin yanında ve destekçisiyiz. Mehmetçiklerimiz görevdeyken, bizim burada rahat uyumamız söz konusu değil. Teröristlerin temizlenmesi, barış koridorunun açılmasında bizler de vatanımız için görev almak istiyoruz. Sendika başkanları olarak fedakarlık yapabileceğimizi düşündük. Biz bu vatan için canımızı vermeye hazırız. Harekata katılmak için hepimiz görev bekliyoruz. TSK’nın düzenlediği Barış Pınarı Harekatı’nda sendika üyeleri olarak gönüllü askerlik başvurusunda bulunduk” diye konuştu. 

Bakmadan Geçme