SELVİ, PROJELERİNİ ANLATTI

Vatan Partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Selçuk Selvi, yaptığı basın açıklamasında, projelerini sıraladı. Maddeler halinde projelerini anlatan Selçuk Selvi, kendisinin özel ve detaylı olarak üretime yönelik çalışmalar gerçekleştireceğini kaydetti.

  • 879
SELVİ, PROJELERİNİ ANLATTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vatan Partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Selçuk Selvi, yaptığı basın açıklamasında, projelerini sıraladı. Maddeler halinde projelerini anlatan Selçuk Selvi, kendisinin özel ve detaylı olarak üretime yönelik çalışmalar gerçekleştireceğini kaydetti.  

Vatan Partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Selçuk Selvi, seçim çalışmaları kapsamında ilçe parti binasında bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Selçuk Selvi'nin basın toplantısına belediye meclis üyesi adayları katılırken, partililer de yoğun ilgi gösterdi. Vatan Partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Selçuk Selvi, toplantıda projelerini bir bir sıralarken, kendisinin de özel, detaylı olarak çalıştığı üretime yönelik çalışmalarının olduğunu dile getirdi. Selvi, Fethiye ile ilgili projeleri, yapmak istediği çalışmaları maddeler halinde anlattı.


''ESNAFIMIZI EZDİRMEYECEĞİZ''

Selçuk Selvi, ''Öncelikle Fethiye'miz gelişen bir turizm aynı zamanda da nüfus yoğunluğu olan bir beldemiz. Muğla’nın ikinci büyük nüfus yoğunluğuna sahip. Bizim genel politikalarımız ve yerel politikalarımızda da söylediğimiz milli bağımsızlık anlayışımız belediyelerimiz içinde geçerli. Milli belediyecilik diye tanımladığımız unsur, belediyelerin millileşmesi. Yani tam bağımsız olması. Tam bağımsızlık ilkesiyle hareket eden belediyeleri kuracağız. Küresel sermayenin esareti altında belediyeler kurmayacağız. Esnafımızı, turizmcimizi büyük şirketlerin, marketlerin altında ezdirmeyeceğiz'' dedi.


''ÜRETEN BELEDİYE''

Selvi, ''İkinci maddemiz üreten belediye. Üreten belediye Vatan partisinin ana programlarından biri. Tarım üretim kooperatifleri kuracağız. Bu kooperatiflerle çiftçimizi, köylümüzü bir araya getireceğiz, üretimlerini daha sağlıklı yapmasını, pazarlara ulaşmasını ve markalı ürünler yaratmalarını sağlayacağız.  Emeğinin karşılığını alacak. Yine üreten belediye başlığımız altında, süt, mandıra, hayvan ürünleri gibi ürünlerinde kooperatifler altında satılmasını sağlayacağız. Turizmi geliştirmek üzere konunun uzmanlarıyla ve odalarla iş birliği halinde olacağız. Yaptığımız ziyaretlerde gördük ki bütün odalar sorunlarını dosyalar halinde hazırlamış'' diye konuştu.

 

''KOYLAR, PLAJLAR HALKINDIR''

''Halk olmadan belediyecilik olmaz'' diyen Vatan Partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Selçuk Selvi; ''Halk meclisleri ve mahalle meclisleri oluşturacağız. Her mahallede kuracağımız meclislerle, oranın temsilcileriyle her ay düzenli olarak toplanıp oranın sorunlarını belediyeye taşıyarak, o bölgenin kendi sorunlarını çözeceğiz. Taşeron işçiliğine ve rantçılığa son vereceğiz. Bugün belediyecilikte en büyük sorun taşeron işçiliği. İşçilerimiz sürekli geçici iş statüsünde çalıştırılıp, dönemsel olarak iş alıp daha sonra işten çıkartılıyor. Hiçbir sosyal güvencesi ve hakları olmuyor. Belediyelerde sürekli bir şirketleşme düzeni var. Bunlara son vereceğiz. Bütün faaliyetler özel şirketler yada belediyenin kurduğu şirketlerle değil, belediyenin kendi yapısı altında yapılacak. Koyları, plajları kalka geri vereceğiz. Fethiye bölgemizin en büyük sorunu. Koylar plajlar halkındır. Kamulaştıracağız. Trafik ve park sorununu çözeceğiz. Öncelikle mevcut geniş alanlarımızı yine konunun uzmanlarıyla görüşerek katlı otoparklara dönüştüreceğiz'' ifadelerini kullandı.

 

Bakmadan Geçme