SELÇUK, TURİZM SEZONUNU DEĞERLENDİRDİ

Hava sıcaklıklarının artması ile birlikte vatandaş soluğu plajlarda aldı. Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Okul Müdürü Alpaslan Selçuk turizm sezonunu FRT TV mikrofonlarına değerlendirdi.

  • 2303
SELÇUK, TURİZM SEZONUNU DEĞERLENDİRDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Turizm sezonunu değerlendiren ve beklentileri karşıladığının altını çizen Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Okul Müdürü Alpaslan Selçuk, “2 yıl süren Pandemi ülkemizi olumsuz etkiledi. Birçok insan ve sektör bu Pandemi sürecinden olumsuz etkilendi. Kendi tesisimiz hakkında konacak olursak beklentilerimizin üstüne çıktığını söyleyebilirim. Arka fon da gözüken mavi bayrağı da almış bulunuyoruz. Bu olay tesisimize güzel bir katma değer sağladı. Fethiye için bir marka değer sağladığımızı düşünüyorum” dedi. 

SELÇUK, “O SENE BU SENE DİYEREK SEZONU AÇTIK”
2 yıl süren pandemi sürecinin ardından o sene bu sene diyerek sezona başladıklarını belirten Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Okul Müdürü Alpaslan Selçuk, “2 yıl süren Pandemi ülkemizi olumsuz etkiledi. Birçok insan ve sektör bu Pandemi sürecinden olumsuz etkilendi. Yöremizde turizm bölgesi olduğu için biz de bu durumdan etkilendik. O sene bu sene diyerek 2022 sezonuna çok iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Yöremizde bulunan diğer işletmeler de bu sezona çok iyi hazırlandı. Kendi tesisimiz hakkında konacak olursak beklentilerimizin üstüne çıktığını söyleyebilirim. Arka fon da gözüken mavi bayrağı da almış bulunuyoruz. Bu olay tesisimize güzel bir katma değer sağladı. Fethiye için bir marka değer sağladığımızı düşünüyorum. Dünya’da en çok mavi bayrağı olan 3. ülkeyiz. Hedefimiz her yerde olduğu gibi mavi bayrak sayısında 1. olmak. Bunun için biz de artı 1 değer kattığımız için çok mutluyuz. 2 yıl boyunca mavi bayrak için büyük çaba sarf ettik. Başta Fethiye Kaymakamı olmak üzere bütün kanaat önderlerine destekleri için teşekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandı. SELÇUK, TURİZM SEZONUNU DEĞERLENDİRDİSELÇUK, “YOĞUNLUĞA RAĞMEN HİZMET KALİTEMİZDEN ÖDÜN VERMEDİK”
Yaz sezonunun yoğun geçtiğini fakat mevcut yoğunluğa rağmen hizmet kalitesinden ödün vermediklerine dikkat çeken Selçuk, “Bayramda yarımada çok fazla tercih edilen bir yer oldu. Trafik sıkışıklığını ve park sorununu yoğun şekilde yaşadık. Fakat hizmet kalitemizden ödün vermedik. Gelen misafirlerimizi memnun etmeye çalıştık. Gözlemlediğim kadarıyla 0 sorun ile bayramı bitirdiğimizi düşünüyorum. Misafirlerimizi mutlu ve huzurlu bir şekilde işletmemizden uğurladık. Sezonun ortasındayız. Doluluk oranımız tam kapasite devam ediyor. Gelen misafirlere şezlong, yiyecek ve içecek hizmetlerini uygun fiyatla sunuyoruz. Kamu kurumu olduğumuzdan dolayı hizmetin devamını sağlamak için çok fazla kar payı gütmeden hizmet veriyoruz. Biz turizm sektörünün okuluyuz. Adımıza yakışır şekilde hizmet vererek sektöre ara eleman yetiştiriyoruz. Bu anlamda Büyük Samanlık Plajı çalışanları olarak sektörde biz de varız. Misafirler inşallah buradan güzel anılar ile ayrılıyorlardır. Tesisimizin kapasitesi 1000 kişilik. Biz 1000 tane misafirimizin memnuniyeti için hizmet ediyoruz. Misafirlerimizin ise buradan memnun bir şekilde ayrılmasını hedefliyorum” ifadelerini kullandı. SELÇUK, TURİZM SEZONUNU DEĞERLENDİRDİ

Bakmadan Geçme