Selahaddin Dinçel: 'Sahada atak sonlandırmada eksik bir Fethiyespor vardı'
Nesine 2.Lig Kırmızı Grup 10. hafta karşılaşmasında Fethiyespor, kendi sahasında Kırklarelispor ile 1-1 berabere kaldı. Müsabaka sonrasında açıklamalarda bulunan Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, takımının mücadele isteğinden memnun olduğunu ancak atak sonlandırmada eksik kaldıklarını söyledi.
“Artık Dersim maçı ardından Menemen maçına hazırlanacağız”
Dinçel: “Final pası veya finalde atağı sonlandırmada eksiğimiz oldu, onu görüyorum. Çünkü rakip bizim topla oynamamıza müsaade etti. Tamamen kapandı ve kazandığı toplarla sürekli hücuma çıkmayı düşündü. Maç boyunca bunu düşündü ve sonuçta rakip sanıyorum ki buradan istediğini aldı. İstediğini alarak gidiyor. Ama biz istediğimiz 3 puanı alamadık maalesef. Beraberlikle sahadan ayrıldık.
90 + 6 gösteren hakem, o 6 dakikanın 4 – 5 dakikası neredeyse rakip ceza alanında oynandı. Ceza alanı içerisinde oynandı. Kenardan sayısız taç çok fazla ceza alanı içerisine, orta ceza alanı içerisine giriş var. Fakat kaleye net gol olacak vuruşu gerçekleştiremedik. Şuandan itibaren Salı günü oynayacağımız Dersim maçına hazırlanıyoruz ve Dersim maçını geçtikten sonra Çarşamba günü tekrar Fethiye’de hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Menemen maçı hazırlıklarına başlayacağız” diye konuştu.
Bakmadan Geçme