Seki Zümrüt Çayırı güreşseverler için hazırlanıyor

Seydikemer'de Kırkpınar'ın pehlivanlarının da boy göstereceği 29'uncu Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesi Seki Zümrüt Çayırı'nda son hazırlıklar yapılıyor.

  • 730
Seki Zümrüt Çayırı güreşseverler için hazırlanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 29’uncusu düzenlenecek Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde 27 Ağustos Cumartesi günü çayıra çıkacak pehlivanlar için meydan, güreşseverler için ise tribünler hazırlanıyor. Seydikemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, güreşlerin yapılacağı Seki Zümrüt Çayırı’nda çimleri biçip, temizlik yapıyor. Ekipler tribünlerdeki koltukları da tek tek yıkayıp seyirciler için hazır hale getiriyor. 
BAŞKAN OTGÖZ, SPORSEVERLERİ HEYECANA ORTAK OLMAYA DAVET ETTİ
Seydikemer Belediyesi olarak ata kültürüne sahip çıktıklarını ve bu yıl düzenlenecek Yağlı Pehlivan güreşlerine yoğun katılım olacağına işaret eden Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Seydikemerliler ve güreşseverler için hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Pandemi nedeniyle 2 yıldır yapamadığımız Seki Yağlı Pehlivan Güreşlerini bu yıl büyük bir coşkuyla gerçekleştireceğiz. Güreşler öncesi belediye ekiplerimiz sahada gerekli çalışmaları yürütüyor. Güreşlere 60’a yakın başpehlivan olmak üzere binin üzerinde güreşçi katılacak. Tarihi Kırkpınar’da boy gösteren pehlivanlar da bu sene aramızda olacak. Heyecanın ve coşkunun yüksek olacağı güreşler öncesi sevilen sanatçı Mustafa Yıldızdoğan’ı 26 Ağustos Cuma günü Seki Zümrüt Çayırı’nda ağırlayacağız. 27 Ağustos Cumartesi de pehlivanlar er meydanına çıkacak. Bu heyecana ortak olmak için tüm sporseverleri bekliyoruz” dedi.
BAŞPEHLİVAN CENGİZHAN ŞİMŞEK’TEN MESAJ VAR
Kırkpınar’ın başpehlivanlarından Cengizhan Şimşek de sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak güreşseverleri Seki Zümrüt Çayırı’na davet etti. Şimşek; “Ben 2022 yılı Türkiye Cumhuriyeti Başpehlivanı Cengizhan Şimşek. 27 Ağustos Cumartesi günü yapılacak olan Muğla Seydikemer Seki Er meydanında ben de varım! Tüm güreşseverleri 27 Ağustos Cumartesi günü Muğla Seydikemer Seki Er meydanına bekliyorum” dedi.
 

Bakmadan Geçme