Şekerbank'tan FTSO üyelerine özel kredi imkanı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Şekerbank arasında imzalanan protokolle, turizm sektöründe faaliyet gösteren KOBİ'lere (oteller, seyahat acenteleri vb.), bu firmaların tedarikçileri ve turizm yörelerinde hizmet veren, geliri turizme doğrudan bağlı diğer işletmeler için 'Turizm Destek Paketi' uygulaması hayata geçirildi.

  • 2181

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile Şekerbank Fethiye Şubesi Müdürü Fatih Kılınçaslan tarafından 29 Ocak 2024 Pazartesi günü imzalanan protokol uyarınca mevcut veya yeni KOBİ kar merkezine tanımlı müşterilere kredi kullanım imkanı sağlandı. Söz konusu protokol kapsamında turizm sektöründeki FTSO üyeleri, azami 6 aya kadar ödemesiz, 36 aya varan vade ile 5.000.000 TL’ye kadar yıllık %49’tan başlayan faiz ilave %1,1 komisyonla kredi kullanabilecek.

Kampanyadan yararlanan FTSO üyeleri ayrıca, Tekne Sigortası, İşveren Sorumluluk Sigortası, POS Sigortası ve Otel Paket Sigortası ürünlerinden avantajlı fiyatlarla yararlanabilecek. Turizm destek paketinde YP Gelen havale muafiyeti, Şekerkur FX Platformu ve Şekerbank’tan ilk defa POS cihazı alacak müşterilere POS ücret muafiyeti verilebilecek.

Detaylı bilgi almak için; 

Şekerbank Fethiye Şubesi Ticari Portföy Yöneticisi

Rauf Can Yılmazcan - 0530 760 14 66

Bakmadan Geçme