SED Medya'nın anketine büyük ilgi

SED Medya'nın Fethiye ve Seydikemer'de AK Parti, CHP ve MHP ilçe başkanları kim olmalı anketine her 2 ilçeden adeta oy yağdı.

  • 2136
SED Medya'nın anketine büyük ilgi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı için adı kulislerde anılan 24 aday arasında Hakan Yılmaz 930 oyla birinci sıraya yerleşirken, Turgay Öztürk ve Muhittin Kayabaş da; Yılmaz’ı yakından takip eden isimler oldu. CHP Fethiye İlçe Başkanlığı için ise Ulaş Yavuz bin 285 oyla ilk sıraya yerleşirken, Mehmet Demir az bir farkla kendisini takip etti. MHP Fethiye İlçe Başkanlığı için ise Enver Demirci ile Emre Tekcan başa baş gidiyorlar. 

SED Medya’nın Seydikemer ve Fethiye’de AK Parti, CHP ve MHP ilçe başkanları kim olmalı anketine her 2 ilçeden adeta oy yağdı. AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığı için mevcut Başkan Salih Gümüş 305 oy ile önde giderken, Mustafa Sarıyar 147 oy ile takip ediyor. CHP Seydikemer İlçe Başkanlığı oylamasında ise Cemil Daydır önde bulunurken, MHP’de ise mevcut Başkan Mehmet Arıç açık ara önde gidiyor. Siyasi partiler kongre sürecine girerken, başta Fethiye ve Seydikemer ilçeleri olmak üzere Muğla ve diğer ilçelerinde de il ve ilçe başkanlıkları için adaylık kulisleri hızlandı. Fethiye ve Seydikemer’deki başlayan kongre süreci ile aday olmak isteyenlerin isimleri kulislerde dolaşmaya devam ederken; özellikle Fethiye’de AK Parti’de aday patlaması yaşanıyor. SED Medya olarak sürece hız katmak amacıyla başlatılan anket çalışmasının ilk gününde adaylara oy yağdı. www.gercekfethiye.com web sitesi üzerinden başlatılan anketin ilk gününde AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı için 24 aday arasında 930 oyla Hakan Yılmaz öne geçerken, 638 oy ile Turgay Öztürk ikinci, 491 oy ile Muhittin Kayabaş da üçüncü sıraya yerleşti. CHP Fethiye İlçe Başkanlığı için 3 aday yarışırken bin 285 oy ile Ulaş Yavuz ilk sırada yer aldı. MHP Fethiye İlçe Başkanlığı yarışında ise 255 oy ile Enver Demirci, 6 aday arasında öne çıkan isim oldu.

AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı için 24 adayın anketin ilk gününde aldıkları oylar şöyledir:
Aytekin Bedel 9, Harun Balcı 206, Hüsrev San 432, Atik Ünlükaya 29, Adem Camuz 165, Turgay Öztürk 638, Ferzan Çakal 50, Yusuf Bozkurt 420, Halime Karagöz 14, Mehmet Melih Tatlıcı 31, Ayşe Çiftçi 415, Hakan Yılmaz 930, Muhittin Kayabaş 491, Adem Aykırı 18, Selim Güzel, Ramazan Yıldırım 18, Hilal Günay 16, Köksal Turan 3, Mutlu Solmaz 140, Turan Kovancı 17, Ramazan Kocaköse 7, Arif Bozyel 4, Yusuf Çaylı 12, Bekir Eser 17…

CHP Fethiye İlçe Başkanlığı için Mehmet Demir bin 028, Ahmet Selim Yücel 77, Ulaş Yavuz bin 285…

MHP Fethiye İlçe Başkanlığı için kulislerde adı geçen adayların ilk gün aldıkları oylar şöyledir:
Efrahim Akçabel 45, Enver Demirci 255, Emre Tekcan 247, Nuri Öztürk 49, Sadi Taşkın 96, Osman Cura 9…

Muğla’nın Seydikemer İlçesi’nde ise AK Parti İlçe Başkanlığı için mevcut Başkan Eczacı Salih Gümüş 305 oy ile ilk sırada yer alırken, CHP Seydikemer İlçe Başkanlığı için 14 oy ile Cemil Daydır önde gidiyor. MHP Seydikemer İlçe Başkanlığı için 4 aday arasında mevcut Başkan Mehmet Arıç 90 oy ile ilk günü önde tamamladı. 

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığı için kulislerde adı geçen isimlerin ilk gün aldıkları oyların sayısı şöyle:
Salih Gümüş 305, Mustafa Sarıyar 147, Adem Tekeli 7, Emrullah Tuna 75… 

CHP Seydikemer İlçe Başkanlığı için kulislerde adı geçen isimlerin ilk gün aldıkları oyların sayısı şöyle:
Mahir Atlıhan 1, Cemil Daydır 14, Tamer Demirkan 3, Necati Ocak 4, Muhammet Büyükçoban 4, İbrahim Ertürk 8… 

MHP Seydikemer İlçe Başkanlığı için kulislerde adı geçen isimlerin ilk gün aldıkları oyların sayısı şöyle:
Mehmet Arıç 90, Fatih Hacıeminoğlu 5, Tahsin Mut 15, İmdat Atılgan 1…

Ankete katılmak isteyenler www.gercekfethiye.com web sitesi üzerinden anketler bölümünden ücretsiz olarak oy verilebileceklerdir. 


 

Bakmadan Geçme