SED Medya da Emitt Fuarı'nda

Fethiye Belediyesi 9-12 Şubat 2022 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşecek Emitt Turizm ve Seyahat Fuarı'nda, Fethiye'mizin tüm güzelliklerini, tüm değerlerini en iyi şekilde tanıtmak için, Salon-3 / B-352 numaralı alanda olacak. 10 Şubat Perşembe 14.30'da da tanıtım için kokteyl düzenlenecek. SED Medya ekibi de canlı yayınları ve haberleriyle fuar süresince gelişmeleri sosyal medya hesaplarından ve FRT ekranlarından aktarmaya devam edecek.

  • 1685
SED Medya da Emitt Fuarı'nda
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dünya’nın 3. en büyük turizm ve seyahat fuarı bu sene İstanbul’da kuruluyor. 9-12 Şubat 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek Emitt Turizm ve Seyahat Fuarı’nda, Salon-3 / B-352 numaralı alanda Fethiye Standı kurulacak. 10 Şubat Perşembe günü saat 14.30’da ise kokteyl düzenlenecek. SED Medya ekibinin de yakından takip edeceği fuarda yaşanan gelişmeler sosyal medya hesaplarımız gercekfethiye.com, dostgazetesi.com, sondakika48.com ve FRT ekranlarından aktarılacak. 
Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri. Etkinlik her yıl 45.000’e yakın sektör profesyonelini ve dünyanın dört bir yanındaki tatil yerlerinin ve seyahat şirketlerinin sunduğu yeni ve heyecan verici seyahat fırsatlarından faydalanmak isteyen binlerce turisti ağırlıyor.
EMITT Turizm Fuarı 24 yıldır, Türkiye’de pek çok yeni tatil ve turizm destinasyonu oluşmasına ortam hazırlayan, Türkiye’de şehirlerin hatta köylerin markalaşmasına ve yerli yabancı turistle buluşmasına ev sahipliği yapan turizm sektörünün dünyaya açılan en önemli kapısı. Fuar, tüm katılımcılara, profesyonel yerli ve uluslararası ziyaretçilere yeni iş ve iş birliği olanakları sunabilen bir platform.
EMITT’e her yıl ülke pavilyonları (çadır ya da köşke benzeyen, insanların sosyalleşmesi amacıyla tasarlanmış üstü kapalı, hafif ve havadar mimari yapı), tatil destinasyonları (varılacak olan yer), yaz ve kış turizmi ve outdoor turizmi destinasyonları, oteller ve turist merkezleri, tur operatörleri ve acenteler katılıyor.
 

Bakmadan Geçme