• Haberler
  • Spor
  • Sarıyer Teknik Direktörü İlker Püren, 'Fethiyespor Deplasmanında Alınan Bir Puan İyidir'

Sarıyer Teknik Direktörü İlker Püren, 'Fethiyespor Deplasmanında Alınan Bir Puan İyidir'

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 27.Hafta mücadelesinde Fethiyespor ile Sarıyer 1-1 berabere kaldı. Sarıyer Teknik Direktörü İlker Püren, maç sonrası açıklamalarda bulundu.

  • 949

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 27. haftada Fethiyespor, konuk ettiği Sarıyer ile 1-1 berabere kaldı. Sarıyer Teknik Direktörü İlker Püren, maçı değerlendiren açıklamalarda bulundu. Püren, Fethiyespor deplasmanından alınan bir puanın iyi olduğunu dile getirdi.

“FETHİYESPOR DEPLASMANINDAN ALINAN BİR PUAN İYİDİR”
Sarıyer Teknik Direktörü İlker Püren, “Her iki takımın ligde bulunduğu konum itibariyle çok fazla oyun gücünün yükselemediği psikolojik olarak oyuncuların sadece puan almayı düşündüğü bir müsabaka oynadık. İster istemez bu anlamda oyun kalitesi de düşük oldu. Hafta içi antrenmanda denemediğimiz şeyi maçta denemek zorunda kaldık. Beklediğimizin çok dışında rakibin stratejisi ile karşılaştık. Biz Fethiyespor takımının son 4-5 maçını izlemiştik. Daha fazla uzun toplar ile oynuyorlardı ama bu maçta daha çok ayağa toplar, kısa paslar ile oyun kurdular. Son 4-5 haftalık dilimde en iyi maçlarını bize karşı oynadılar. Rakiplerimizin bildiği üzere iyi oynadığımız oyunu skora yansıtamıyoruz. O yüzden ligdeki konumumuza bakıp bizi iyi analiz ediyorlar. Deplasmanda alınan bir puan iyidir. Kendi evimizde oyun gücümüzü ortaya koyarak daha iyi oynamamız lazım. Baskı yapamadığınız zaman rakibin uzun topları ceza sahanızda tehlike yaratabiliyor. Ben iki takımın da ilerleyen haftalarda daha rahat konumda geçireceğini düşünüyorum. Fethiyespor’un da oyuncu kalitesi fena değil. Selahaddin Dinçel ile birlikte son 3 maçtır yenilmiyorlar. Ligi en iyi konumda tamamlamak istiyoruz. Fethiyespor’u da ortaya koymuş olduğu performanstan dolayı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme