Şampiyonluk yolunda kritik hamle

Türkiye Basketbol Ligi'nin lideri ve şampiyonluğun en büyük adayı olan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor şampiyonluk yarışının iyice kızıştığı bugünlerde çok kritik bir hamle yaptı.

  • 843
Şampiyonluk yolunda kritik hamle
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesi Muhabiri Fatih Dereli'nin haberine göre; Ekibimiz bu sezon başında takıma katılarak Beşkaza seyircisinin büyük sempatisini kazanan, ancak ailevi nedenlerle Fethiye’den ayrılmak zorunda kalan Amerikalı pivot Nick Ward ile tekrar anlaştı.

Takımımız sezon sonuna kadar kadrosunda 3 yabancı bulunduracak. Fakat Basketbol Federasyonu kuralları gereğince TBL'de maç kadrosunda en fazla 2 yabancı bulundurulabiliyor. Bu durumda, takımımızdaki 3 Amerikalı oyuncudan 2’si sakatlık, form ve rakibin durumuna göre sahada olacak.

Geçen sezonu Michigan State Spartans’ta geçiren 2.05’lik forvet Nick Ward, pazartesi günü Dalaman havaalanına inecek. Yöneticilerin telefonla görüştüğü Nick Ward; Fethiye’ye bu defa kız arkadaşıyla beraber geleceklerini, Beşkaza seyircisini ve Fethiye'yi unutamadığını, kendisine birkaç iyi teklif olmasına rağmen Fethiye'ye şampiyonluk borcunu ödemek için dönmek istediğini söyledi. 


 

Şampiyonluk yolunda kritik hamle
Şampiyonluk yolunda kritik hamle

Bakmadan Geçme