ŞAMPİYON ALCU, 'HER ZAMAN YANIMDAYDI'

Fethiyeli Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit'i ziyaret ederek plaket taktim etti.

  • 863
ŞAMPİYON ALCU, 'HER ZAMAN YANIMDAYDI'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dünya Hafif Ağır Siklet Altın Kemer Boks Şampiyonu olan Kubilay Alcu, altın kemeri fethiye’ye getirerek Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’i ziyaret etti.
ALCU, “HER ZAMAN YANIMDAYDI”
Kubilay Alcu, “Kenan Başkan’ıma desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Her zaman yanımdaydı, bana her zaman moral verdi. Maça çıkmadan önce beni aradı, “Oğlum nasılsın? İyi misin? Moralin nasıl?” dedi.  Bu bana ekstra bir motivasyon verdi. Dünya şampiyonu oldum. Kenan Başkan’a buradan çok teşekkür ediyorum” dedi.
KARAYİĞİT, “FETHİYE’MİZİN GURURU”
Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit ise, “Bizim Kubilay’a teşekkür etmemiz lazım. Dünya şampiyonu oldu. Türkiye’mizin, Fethiye’mizin gururu oldu. Sizlerin aracılığıyla, ulusal basının aracılığıyla bizi dünyaya tanıttı. Bizim önce Kubilay’ın kendisine, antrenörüne, ailesine teşekkür etmemiz lazım. Ve ben buradan sayın kaymakamımız Alper Balcı’ya da teşekkür etmek istiyorum. Çünkü biz Kubilay’la beraber Kaymakamımızın ziyaretine gittiğimiz zaman bizi hiç geri çevirmedi.  Her konuda bize yardımcı oldu. Onun sayesinde, onun vasıtasıyla; Fethiyeli iş adamları, dışardan gelen iş adamları bize destek oldular ve yardımcı oldular. Sizlerin vasıtasıyla buradan onlara da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
ŞAMPİYON ALCU, 'HER ZAMAN YANIMDAYDI'

ŞAMPİYON ALCU, 'HER ZAMAN YANIMDAYDI'

ŞAMPİYON ALCU, 'HER ZAMAN YANIMDAYDI'

Bakmadan Geçme