Salman Yellice'den kandil mesajı

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice tarafından Berat Kandili olması nedeni ile kutlama mesajı yayınlandı. Yellice mesajında 'Kurtuluş, af ve günahlardan arınma gelen Berat Kandili, müminlere yüce Allah'ın kurtuluş beratı sunduğu müstesna bir gece olmasının yanı sıra, on bir ayın sultanı Ramazan ayını da müjdelemektedir' dedi.

  • 1419
Salman Yellice'den kandil mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Berat Kandili olması nedeni ile Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice tarafından mesaj yayınlandı. Yellice mesajında "Kurtuluş, af ve günahlardan arınma gelen Berat Kandili, müminlere yüce Allah’ın kurtuluş beratı sunduğu müstesna bir gece olmasının yanı sıra, on bir ayın sultanı Ramazan ayını da müjdelemektedir. Bizler, bu özel geceyi fırsat bilerek dargınlıklarımızı, küskünlüklerimizi unutmalı, aramızdaki dostluğu, kardeşliği ve barışı pekiştirmeliyiz.
Gönül dünyamızı temizleme ve yaşadığımız hayatı sorgulama fırsatı sunan Berat Kandili, her türlü kötü duygulardan, haksızlık ve adaletsizlikten, kin, nefret ve intikam duygularından arınmayı; Rabbimizin affediciliğine ve bağışlayıcılığına sığınmayı öğretmektedir. Bu mübarek gün ve geceler, insanların kendilerini ve yaptıklarını bir kez daha gözden geçirmesi ve sorumluluklarını hatırlaması bakımından bir fırsattır.
Bu duygular içerisinde, Fethiyeli hemşehrilerimizin ve Türk-İslam âleminin birlik, dirlik ve selametine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, bütün Müslümanların tövbe ve duaların kabulü ile arınması ve affına vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederek Berat Kandilinizi kutlar; sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.
 

Bakmadan Geçme