Saatcı, 'Tencere kaynamazsa iktidarlar gider'

İyi Parti Seydikemer Seçim Koordinasyon Merkezi düzenlenen törenle açıldı. Yoğun katılımın olduğu programda konuşan İyi Parti 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, 'Tencere kaynamazsa iktidar gider' dedi. 

  • 1038
Saatcı, 'Tencere kaynamazsa iktidarlar gider'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına İyi Parti Muğla Milletvekili Adayları Behçet Saatcı ve Ayfer İlhan Öçer, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, İyi Parti Seydikemer İlçe Başkanı Sevgi Nurten Güler, DEVA Partisi Seydikemer İlçe Başkanı Orhan Ustaoğlu, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. Etkinlikte ilk olarak saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşımız söylendi. 

Açılış konuşmasını İyi Parti Seydikemer İlçe Başkanı Sevgi Nurten Güler yaparken, ardından kürsüye gelen İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları genel seçim sürecinde yürütülen çalışmaları anlattı. DEVA Partisi Seydikemer İlçe Başkanı Orhan Ustaoğlu’ndan sonra kürsüye davet edilen İyi Parti Muğla Milletvekili Adayı Ayfer İlhan Öçer, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimlerin önemine değindi. 

Son olarak konuşan İyi Parti Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, “4 gündür bu bölgenin altını üstünü getirdik. Çok güzel bir çalışma yaptık. Kadınların olduğu yere bir disiplin, düzen geliyor. Bizim genel başkanımız da kadın. İnşallah Meral Hanım'ı başbakan olarak o koltuğa oturtacağız. Biz seçimi hiçbir zaman kavga ortamına getirtmeden yapacağız. Köprüden önceki son çıkışa doğru gidiyoruz. Özellikle 2012'den sonra bu süreç başladı. 2018'den sonra daha da hızlandı. İşler iyi gidiyorsa bizim orada işimiz yok. Ama 2002'de çeyrek altın 37 lirayken, 2018'de 400 lirayken şimdide 2300 lira ise konuşacak fazla bir şey yok. 2018'de dolar 10 lirayken şimdi 3 liraysa diyecek bir şeyimiz yok. Kıymanın kilosu o zaman 60 liraydı da şimdi 30 liraysa gerçekten diyecek bir şeyimiz yok. İyi gitmiyor, olmuyor. Tencere kaynamazsa iktidarlar gider. İnanmadığım hiçbir şeyi söylemem, kimse söyletemez. 2002'ye fabrika ayarlarına dönmemiz gerekiyor. Bu iş bitmiştir” dedi. 

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini İyi Parti Muğla Milletvekili Adayları Behçet Saatcı ve Ayfer İlhan Öçer, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, İyi Parti Seydikemer İlçe Başkanı Sevgi Nurten Güler birlikte çözdüler. Açılışın ardından milletvekili adayları ve ilçe yöneticileri esnafları ziyaret ettiler.

Bakmadan Geçme