Saatcı, 'Karaçulha'yı Cazibe Merkezi Yapacağız'

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı'nın, Karaçulha seçim bürosu törenle açıldı. Yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu vurgulayan Başkan Adayı Saatcı, 'Karaçulha'yı cazibe merkezi haline getireceğiz' diye konuştu. 

  • 594

 

Saatcı, 'Karaçulha'yı Cazibe Merkezi Yapacağız'

Karaçulha Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki seçim bürosunun açılışına İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, İyi Parti Seydikemer İlçe Başkanı Sevgi Nurten Güler, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyesi adayları ve vatandaşlar katıldı. Göreve seçildiği takdirde hizmete Karaçulha’dan başlayacağını belirten İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Kayıkseki projesinin hayata geçirileceğini belirtti. Şimdiye kadar yapılan hiçbir inşaata dokunmayacaklarını söyleyen Başkan Adayı Saatcı, imar planı çalışmalarının da en kısa sürede hayata geçirileceğini kaydetti. 

Saatcı, 'Karaçulha'yı Cazibe Merkezi Yapacağız'

MİSAFİR ODALARINI BİTİRDİK, ŞİMDİ KARAÇULHA’DAN BAŞLAYACAĞIZ 
İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı yaptığı konuşmada, “Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Yaptık, yaparız, hep beraber yine yapacağız inşallah. Fethiye’miz güvenli bir şehir olacak. Fethiye tekrar herkesin birbiri ile kucaklaştığı bir ilçe olacak. Belediyemizi partilerin arka bahçesi olmaktan kurtaracağız. Misafir odalarımızı bitirdik, şimdi buradan başlayacağız. Karaçulhasporumuzu güçlendireceğiz. Kayıkseki projesini çizdirdik, hayata geçireceğiz. Yeni düğün salonu ve kültür merkezimizi inşallah yapacağız. Yarım kalan okulları tamamlayacağız. Okul yapmak bizim işimiz. Biz hayal satmıyoruz. Şehir merkezinin trafik yoğunluğunu çevre yoluna taşıyıp, Karaçulha’yı cazibe merkezi haline getireceğiz. Bu şehrin her türlü problemi bizi ilgilendirir. Bu bölge çok önemli bir vatan görevi yapıyor. Sizler üretiyorsunuz. Zamanınız çok kıymetli. Bu civardan belediyemize gelecek her vatandaşın işi, hiç beklemeden çözülecek. Sizden bir arkadaşımızı belediye başkan yardımcısı olarak atayacağız. Sulama arklarını beton yapacağız” dedi. 

Saatcı, 'Karaçulha'yı Cazibe Merkezi Yapacağız'

ŞİMDİYE KADAR YAPILAN BİR TANE İNŞAATA DOKUNULMAYACAK
Konuşmasını sürdüren Başkan Adayı Saatcı, “Göreve gelirsek yıkım yapacakmışız. Allah’ın izniyle biz yapmaya geliyoruz. Bizim tek sorunumuz plansızlık, imar planımız yok. Bunları en kısa sürede hayata geçireceğiz. Revizyonları yaparak, ruhsatsız inşaata gerek kalmadan herkes rahatça inşaatını yapacak. Şimdiye kadar yapılan bir tane inşaata da dokunulmayacak. Revizyon planı yapıldıktan sonra da hepiniz rahat edeceksiniz. Plansızlığı sona erdirip, kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Kaçak inşaat yapana suç bulacağına, şimdiye kadar bu planları geciktiren birisi de bensem kamu görevlileri suçlanmalı. Sizler değil, doğruya doğru, eğriye eğri… Ürettiğimizin karşılığını alamadığımızdan dolayı, pandemiden sürecinde ve Ukrayna-Rusya savaşı ile göç almaya başlamışız. Bir villayı kiraya verdiğimiz parayı, 2 dönüm seradan alamazsak ne yapacağız? Burada yol gösterecek olan devlet. Devlet vatandaşına plan proje yapmayıp, yol göstermezse tek suçlu vatandaş mı? Bize rahmetli Muzaffer Dontlu’dan nasihattir, köpek öldüren ile ev yıkandan başkan olmaz” şeklinde ifadeler kullandı.

Bakmadan Geçme