Saatcı ilgiyle karşılandı

İyi Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Behçet Saatcı beraberinde İyi Parti Ortaca İlçe Başkanı Barbaros Canlı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ortaca semt pazarını ziyaret etti. Seçim çalışmalarını sürdüren Aday Adayı Saatcı, pazar esnafı ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.

  • 694

Semt pazarındaki tezgahları tek tek dolaşan İyi Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Behçet Saatcı, esnaflara hayırlı işler dileğinde bulundu ve taleplerini dinledi. Pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Aday Adayı Saatcı, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ülkemiz ve bölgemiz adına büyük önem taşıdığını belirtti.
Vatandaşlara ve esnaflara ilgisinden dolayı teşekkür eden İyi Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Behçet Saatcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Ortaca İlçe Başkanımız ve Ortaca teşkilatımızdan kardeşlerimizle Ortaca pazarını dolaşıp esnafımıza, vatandaşımıza hayırlı işler diledik. Türkiye’nin iyi olması için hep beraber koşturmaya devam ediyoruz” şeklinde ifadeler kullandı.
 

Bakmadan Geçme