• Haberler
  • Güncel
  • RUS AŞK DİZİSİNİN ÇEKİMLERİ BARBUNN'DA DEVAM EDİYOR

RUS AŞK DİZİSİNİN ÇEKİMLERİ BARBUNN'DA DEVAM EDİYOR

'Başka İnsanlar' adlı Rus aşk dizisinin son durağı Barbunn Bistro oldu. Yaklaşık 2 aydır Fethiye'nin çeşitli yerlerinde çekilen dizi Fethiye'de tanışıp birbirine âşık olan iki kişiyi anlatıyor.

  • 2072
RUS AŞK DİZİSİNİN ÇEKİMLERİ BARBUNN'DA DEVAM EDİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaklaşık 2 aydır Fethiye’nin çeşitli yerlerinde çekilen “Başka İnsanlar” adlı Rus aşk dizisinin son durağı Barbunn Bistro oldu. TV Russia’da yayınlanacak olan dizi, birbirini tanımayan iki kişinin Fethiye’de tanışmasıyla aşklarının başlamasını konu alıyor. Yaklaşık iki aydır Fethiye’nin çeşitli yerlerinde çekimleri süren dizi Mart ve Nisan aylarında iki sezon olarak yayınlanacak.
“EN GÜZEL KAFELERİNDEN BİRİSİ OLAN BARBUNN’DA ÇEKİMLERİMİZ SÜRDÜRÜYOR”
Diziyle ilgili açıklama yapan Yapımcı Ziya Akbaş, “Burada 2-2,5 aydır Başka İnsanlar adlı televizyon dizisi çekiyoruz. TV Russia’ da yayınlanıyor. Fethiye’yi konu alıyor, bir aşk hikâyesidir. Fethiye’ye gelip, birbirini tanımayan iki kişinin burada aşklarının başlaması üzerinedir. Fethiye’nin çeşitli yerlerinde çekim yapıyoruz. Hem tarihi yerlerinde hem otellerinde hem sahillerinde Fethiye’nin güzelliklerini gösteriyoruz. En güzel kafelerinden birisi olan Barbunn’da da çekimlerimizi sürdürüyoruz. Rusların Türkiye’ye gelmeye başladığı bu dönemde, bu tip dizilerin de çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Muhtemelen mart ayında da 2 sezon olmak üzere yayınlanmaya başlayacak” şeklinde konuştu.
“DİZİSİNİN BİR BÖLÜMÜ BARBUNN BİSTO’DA ÇEKİLİYOR”
Barbunn Bistro İşletme Sahibi Nacit Çatal ise, “Bugün, Başka İnsanlar adlı Rus dizisinin bir bölümü Barbunn Bisto’da çekiliyor. Bir yabancı dizinin Fethiye’de çekilmesinden dolayı mutluyum. Bu durum tatil cenneti Fethiye’nin tanıtımı için güzel olacaktır” dedi.

RUS AŞK DİZİSİNİN ÇEKİMLERİ BARBUNN'DA DEVAM EDİYORRUS AŞK DİZİSİNİN ÇEKİMLERİ BARBUNN'DA DEVAM EDİYORRUS AŞK DİZİSİNİN ÇEKİMLERİ BARBUNN'DA DEVAM EDİYOR

Bakmadan Geçme