RESMİ BELGEDE SAHTECİLİK OPERASYONUNDA 3 GÖZALTI

Fethiye ve İstanbul'da düzenlenen eş zamanlı 'usulsüz yollarla ehliyet alan şahıslara' yönelik operasyonda yürütülen soruşturma kapsamında A.R.Ö., R.S. ve K.Ö. gözaltına alındı.

  • 1995
RESMİ BELGEDE SAHTECİLİK OPERASYONUNDA 3 GÖZALTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye ve İstanbul'da düzenlenen eş zamanlı “usulsüz yollarla ehliyet alan şahıslara” yönelik operasyonda yürütülen soruşturma kapsamında A.R.Ö., R.S. ve K.Ö. gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca “usulsüz yollarla ehliyet alan şahıslara” yönelik yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan eş zamanlı operasyon neticesinde, Fethiye Sulh Ceza Hakimliğince verilen arama kararı doğrultusunda eş zamanlı olarak belirlenen 3 şahsın ikametkahında yapılan operasyonda 3 adet düzenlenmiş evrak, 3 akıllı telefona el konulduğu bildirildi.

Şüpheli A.R.Ö., R.S. ve K.Ö. gözaltına alınmış olup yasal sürecin başladığı öğrenildi. Ayrıca olayla ilgili olarak ifadesi alınarak salıverilmesi istenilen Şüpheli O.Ö. ise kararda belirtilen adreste bulunamadığı bildirildi.

Bakmadan Geçme