Ramazan ayını karşılama şenliği düzenlendi

Fethiye Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Fethiye Şubesi tarafından Yeni Camii bahçesinde Ramazan-ı Şerif-i karşılama çocuk şenliği programı düzenlendi. 

  • 685

Ramazan ayını karşılama şenliği düzenlendi

Mübarek Ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar, Fethiye Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Fethiye Şubesi tarafından Yeni Camii bahçesinde düzenlenen Ramazan-ı Şerif-i karşılama çocuk şenliği programında bir araya geldiler.

Çocuklar için eğlence, yiyecek ve içecek ikramları ve sürpriz etkinliklerin düzenlendiği programa yoğun ilgi oldu Bu yıl 11 Mart'ta başlayacak olan Ramazan ayı dualar ve ibadetlerle geçecek.

Ramazan ayını karşılama şenliği düzenlendi

“Anlamlı bir program düzenledik”
Program hakkında açıklama yapan Fethiye Müftüsü Kamil Oktay, “Bu akşam kılacağımız teravih namazı ile Ramazan ayı başlamış olacak. Biz de bu mübarek aya çocuklarımızın duası ile başlayalım istedik. Fethiye Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Fethiye Şubesi olarak etkinlik düzenledik. Burada 250 ye yakın gönüllü aile, çocuklarıyla beraber bir karşılama şenliği organize ettik. Bugün bismillah diyeceğiz. Önümüzdeki günlerde ise bu tarz programlarımız devam edecek.”

Ramazan ayını karşılama şenliği düzenlendi

 

Bakmadan Geçme