PROJE OFİSİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Fethiye Kaymakamlığı bünyesinde kurulacak olan Proje Ofisi için bilgilendirme ve eğitim toplantısı gerçekleştirildi.

  • 911
PROJE OFİSİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şehit Sümer Deniz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’ndaki yapılan programa Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca, kurum müdürleri, meslek odaları ve sivil toplum kuruşları temsilcileri katıldı. Etkinliğe katılanlara Avrupa Birliği (AB) projelerinin hazırlık süreci ve diğer hususlar hakkında detaylı bilgiler aktarıldı.  

Proje hazırlama eğitimi, Manisa Valiliği AB Projeler ve Dış İlişkiler Koordinatörü Ural Sevener tarafından verildi. Toplantıda açılış konuşmasını yapan Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, “Kaymakamlık bünyesinde Proje Ofisi kurulacak. Burada sizden iş birliği istiyorum. Özellikle daire müdürü arkadaşları bunun için çağırdık. Bir de personellerinizi bizden saklamamanızı istemiyorum. Proje yeteneği olan personellerinizi bizimle paylaşırsanız ve bir network oluşturmamız lazım. Bir de benim gördüğüm beklenmedik yerlerden proje fikirleri geliyor. Bu durum benim öyle hoşuma gidiyor ki sizin fikirlerinize ihtiyacımız var” şeklinde ifadeler kullandı. 

Manisa Valiliği AB Projeler ve Dış İlişkiler Koordinatörü Ural Sevener, “Beni buraya davet eden Sayın Kaymakam Alper Balcı’ya teşekkür ediyorum. Cumartesi gününüzü buraya ayırıp geldiğiniz için de teşekkür ediyorum. Mümkün olduğunca benim proje konusunda ki 12-13 senelik deneyimimden sizlere bahsedeceğim. İşin sonun da tabi ki herkesin proje hazırlamasını beklemiyoruz. Neyi nasıl yapacağımızı, iş birliği içinde proje ekibiyle birlikte elimizden geldiğince sizlere aktaracağım” dedi. 
PROJE OFİSİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Bakmadan Geçme