• Haberler
  • Güncel
  • Öztürk, 'Barbunn Bistro'da Yaz Konserleri Son Sürat Devam Edecek'

Öztürk, 'Barbunn Bistro'da Yaz Konserleri Son Sürat Devam Edecek'

Fethiye Körfezi'nin büyüleyici manzarasına karşı konumlanan ve en gözde mekanlardan biri olan Barbunn Cafe Bistro, 2024 yaz konserlerine tam gaz devam edecek. Barbunn Cafe Bistro'da bugün İpek Demir sahne alacak.

  • 541

Fethiye Körfezi'nin büyüleyici manzarasına karşı konumlanan ve en gözde mekanlardan biri olan Barbunn Cafe Bistro, 2024 yaz konserlerine tam gaz devam edecek. Barbunn Cafe Bistro’da bugün İpek Demir sahne alacak.

Denize sıfır konumuyla misafirlerine hem görsel hem de işitsel bir şölen sunan Barbunn Cafe Bistro’da, 2024 yaz konserleri hız kesmeden devam ediyor. Fethiye Körfezi'nin büyüleyici manzarasına karşı konumlanan ve en gözde mekânlardan biri olan Barbunn Cafe Bistro’da bugün İpek Demir sahne alacak. İşletme Sorumlusu Süleyman Öztürk konu ile ilgili, “Yaz etkinliklerimiz başlamıştır. Bu akşam İpek Demir sahne alacak. Pazar günleri Şahin Açıkgöz, Salı ve Perşembe günleri Bora Gölbaşı sahne alıyor. Çarşamba günleri Gamze Dursun sizlerle buluşacak ve Cuma, Cumartesi günleri de Nur Usta canlı performansıyla sahne alacaktır. Yaz etkinliklerimiz bu kapsamda devam edecektir. Tüm Fethiyelileri Barbunn Bistro’ya bekliyoruz. Ekim ayına kadar yaz etkinliklerimiz sürecektir” dedi.

Bakmadan Geçme