Özer Olgun'da gençlik bayramı heyecanı yaşandı

Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikler ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı.

  • 545

Beşkaza Meydanı’nda yapılan çelenk sunum töreninin ardından Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde devam eden programa ilgi yoğun oldu. Törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın günün anlam ve önemini belirten mesajı okunması ve şiir dinletisi sunumu ile başlayan program, katılımcılardan tam not aldı.  

Düzenlenen etkinliğe İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca, STK Temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 

Törenin devamında dans ve karate gibi çeşitli gösteriler sunuldu.

“Kayıtsız şartsız bağımsız milli Türk devleti kurmaktır”
Programda konuşan Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit: "Sayın İlçe Eğitim Müdürüm, saygıdeğer Fethiyeli hemşehrililerim, basınımızın güzide temsilcileri ve geleceğimizin teminatı sevgili gençler 19 Mayıs 1919'da büyük kurtarıcı Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıktığındaki kararı milli hâkimiyete dayanan kayıtsız şartsız bağımsız milli Türk devleti kurmaktır. Türk milletinin onuru ve şerefi tam bağımsız olmakla sağlanabilir. Türkün onuru, kendine güveni çok büyüktür. Böyle bir millet tutsak yaşamaktansa yok olsun daha iyidir. Öyleyse, ya istiklal ya ölüm!" dedi.
 

Özer Olgun'da gençlik bayramı heyecanı yaşandı

Bakmadan Geçme