Özel öğrenciye 'Tekerlekli sandalye hediyesi'

Fethiye Toplum Destekli Büro Amirliği'nin başlatmış olduğu 'Gönül Bağı' projesi ile Hamza Yiğit Muştu tekerlekli sandalyeyle buluştu.

  • 502

Fethiye Toplum Destekli Büro Amirliği’nin başlatmış olduğu “Gönül Bağı” projesi ile ziyaret ettiği engelli Hamza Yiğit Muştu'nun paylaşımlarını gören Fethiye'de iş kadını Gülzade Gürel, Fethiye polisine ulaştı. 

Engelli Hamza'ya ikamet dışında hareket kabiliyetini arttıracak tekerlekli sandalye hediye etmek istemesi üzerine Fethiye Toplum Destekli Büro Amirliği personeli ile Hamza Yiğit Muştu'nun ikametine gidilerek tekerlekli sandalyesi hediye edildi.

Toplum Destekli Polis Büro Amiri Gökhan Kam, “İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu'nun talimatıyla başlatmış olduğumuz “Gönül Bağı” projemiz kapsamında özel öğrencileri ikametinde ziyaret ettiklerini, bu ziyaretlerden kas hastası ve hareket kabiliyeti az olan Hamza Yiğit ziyaretimizi gören hayırsever iş kadını Gülzade Gürel bize ulaşarak Hamza' ya tekerlekli sandalye hediye etmek istemesi üzerine bu ziyareti düzenlediklerini ve Hamza' ya tekerlekli sandalyesini hediye ettiklerini söylemiştir. Bu kapsamda ziyaretler devam edecektir” şeklinde konuştu.
 

Bakmadan Geçme