Oyuncu Can Gürzap hayatını kaybetti, işte ölüm nedeni

Kurtlar Vadisi'ndeki rolüyle bilinen usta oyuncu Can Gürzap 79 yaşında hayatını kaybetti. Can Gürzap neden öldü? sorusu vatandaşlar tarafından üzüntüyle araştırılmaya başlandı. İşte Gürzap'ın ölüm sebebi, oynadığı diziler ve hayatı.

  • 2723

Can Gürzap kimdir?

Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu olan Can Gürzap. 6 Şubat 1944 tarihinde İstanbul'da doğan Gürzap, Ankara Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olmuştur. Türk sahne sanatlarına uzun yıllar boyunca hizmet veren Gürzap, pek çok tiyatro oyununda sahne almış ve birçok projede yer almıştır.

Oyunculuğunun yanı sıra, çeşitli televizyon dizileri ve sinema filmlerinde de başarılı performanslar sergilemiştir. Türk izleyicileri tarafından sevilen ve tanınan bir isim haline gelmiştir. Can Gürzap, sahne sanatlarındaki yeteneği ve oyunculuk kariyeri ile Türk kültür ve sanat dünyasına önemli katkılarda bulunmuştur.

Can Gürzap neden öldü? Ölüm sebebi ne?

Usta sanatçı Can Gürzap 79 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Can Gürzap'ın kesin ölüm sebebi hakkında açıklama yapılmazken daha önce aort anevrizması nedeniyle tedavi gördüğü biliniyordu.

Öte yandan Kurtlar Vadisi dizisinde Davut Tataroğlu karakteriyle bilinen Can Gürzap 2018 yılında trafik kazası geçirmişti! Ünlü oyuncu Sakarya'nın Sapanca ilçesinde aracını park ettikten sonra karşıya geçmek isterken Suriye uyruklu bir şahıs plakasız motorsikletle Can Gürzap'a çarpmıştı. Kafa ve göğüs travması geçiren Gürzap, bir süre sonra taburcu olmuştu.

Bakmadan Geçme