OTGÖZ, PROJELERİMİZ ÇOK KONUŞULACAK

Muğla'nın Seydikemer İlçesi Belediye Başkanı Yakup Otgöz, seçim çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor

  • 833
OTGÖZ, PROJELERİMİZ ÇOK KONUŞULACAK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla'nın Seydikemer İlçesi Belediye Başkanı Yakup Otgöz, seçim çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor. Seydikemer'in tüm mahallelerini 2. kez beraberinde Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Nil Hıdır, Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte ziyaret ederek 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde destek istedi. Otgöz bu ziyaretlerde ''Eşen'den Kumluova'ya, Ören'den Seki'ye tüm mahallelere bugüne kadar çeşitli hizmetlerde bulunduk. Yakında yenilikçi projelerle halkımızın karşısına çıkacağız. 31 Mart'ta da emeğimizin karşılığını göreceğiz'' dedi. Otgöz, ''Bizler burada 5 yıldır emek veriyoruz. Emeğimizin karşılığını göreceğiz. Umarım, Muğla Büyükşehir Belediyesini de kazanırız. Seydikemer'in tüm mahallelerine ve merkezine  yatırımları birlik ve beraberlik içerisinde getiririz. Projelerin hazırlıkları sürüyor. Yakında yenilikçi projelerimizi halkımıza açıklayacağız. İktidar da Büyükşehirde bize destek verecek. Böylece daha çok hizmeti Seydikemer’in her tarafına yağdıracağız'' dedi.


''PROJELERİM KONUŞULACAK''
Projelerini açıklayınca çok konuşulacağını da söyleyen Başkan Yakup Otgöz, ''Projelerin hazırlıkları sürüyor. Yeni projelerle halkımızın karşısına çıkacağız. Proje olmadan bu iş olmuyor. Biz hiçbir adayımızın arkasından kötü konuşmayacağız. İnşallah projelerimiz konuşacak. Yapabileceğimiz şeyleri vaat edeceğiz ve yine Seydikemer halkı ile başaracağız'' dedi.

''HER ŞEY GÜZEL OLACAK''
Hemen her yerde büyük ilgi görmesinden mutlu olduğunu da ifade eden Seydikemer Belediye Başkanı ve Ak Parti Seydikemer Belediye Başkan adayı Yakup Otgöz, '' Siyasetçiyi ayakta tutan şey memnuniyet zaten. Memnuniyet olmasa bu iş zor yapılır. Allah Seydikemer halkından razı olsun. Her şey daha güzel olacak inşallah'' ifadelerini kullandı.

 


 

Bakmadan Geçme