Ortaca, kırsal mahalleye dönmek istiyor

Ortaca'da, Büyükşehir Belediyesi yasası gereği Köy statüsünden çıkarak Mahalleye dönüşen 13 köyün , Kırsal Mahalleye dönmesini sağlayan yasadan yararlanmak için Ortaca Belediyesi'ne yaptığı müracaatın süreci devam ediyor.

  • 578
Ortaca, kırsal mahalleye dönmek istiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ortaca’ya bağlı Büyükşehir Belediyesi yasası gereği Köy statüsünden çıkarak mahalleye dönüşen 13 köyün kırsal mahalleye dönme başvurusu ile ilgili açıklama yapan CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan “13 mahallemiz köy statüsüne dönmek istiyor
Ortaca’da, Büyükşehir Belediyesi yasası gereği Köy statüsünden çıkarak Mahalleye dönüşen 13 köyümüz, Kırsal Mahalleye dönmesini sağlayan yasadan yararlanmak için Ortaca Belediyesi’ne yaptığı müracaatın süreci devam ediyor.
Kırsal mahalleye dönmek isteyen mahallelerimizin muhtarları ve belediye meclis üyelerimizin de katılımıyla yaptığımız toplantıda süreci değerlendirdik. Muhtarlarımız bir an evvel kırsal mahalleye ‘köy statüsüne’ dönmek istedikleri yönünde görüşlerini bildirdiler.
Muhtarlarımızdan aldığımız talepleri Muğla Büyükşehir Belediyemizdeki ilgili birimlere ileteceğiz ve gereğinin bir an evvel yapılması için takipçisi olacağız” dedi.

Bakmadan Geçme