Ortaca'da yol bakım çalışmaları sürüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi kurulduğu 2014 yılından bu güne Ortaca ilçesinde 118 km yol çalışması gerçekleştirirken, ekipler ilçenin Cumhuriyet, Yeşilyurt, Dalaklı ve Mergenli Mahallerinde zemin iyileştirme onarma çalışmalarını sürdürüyor.

  • 359
Ortaca'da yol bakım çalışmaları sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Büyükşehir Belediyesi yetki, görev ve sorumluluk alanı içerisinde ki mahallelerde yol çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşların modern ve güvenli yollarda seyahat etmeleri için belediye ekipleri asfalt, parke, sinyalizasyon, yol çizgi ve levhalama çalışmaları yapıyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Ortaca ilçesinde Cumhuriyet, Yeşilyurt, Dalaklı, Mergenli ve merkez mahallelerinde yol onarım, bakım ve iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor.


118 KM YOL ÇALIŞMASI YAPILDI
Çalışmalar kapsamında Büyükşehir Belediyesi Ortaca ilçesinde yetki ve sorumluluk alanında bulunan 83 kilometrelik yol ağında 1. ve 2. Kat sathi kaplama ve parke olmak üzere toplam 118 kilometre yol çalışması yaptı. Büyükşehir ekipleri bunun yanı sıra güvenli yollar için oto korkuluk, yol çizgi gibi farklı çalışmalarına devam ediyor.


ORTACA’DA 976 METRE OTO KORKULUK YAPILDI
Büyükşehir Belediyesi Ortaca ve mahallelerinde 27,15 km 1.Kat sathi kaplama, 58,90 km 2. Kat sathi kaplama, 29,60 km BSK kaplama, 3,30 km parke kaplama olmak üzere toplam 118,95 km yol çalışması yaptı. Büyükşehir Belediyesi Ortaca’da, vatandaşların ve ilçeye tatil için gelen turistlerin, güvenli seyahat etmelerini sağlamak adına, yol kenarlarında oto korkuluk çalışmaları gerçekleştirildi. Ortaca’da bu güne kadar 976 metre oto korkuluk imalatı yapıldı.
 

Bakmadan Geçme