Ölüdeniz'e Dev Yatırımda 2. Etap Çalışmaları Devam Ediyor
Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye Ölüdeniz yolunda gerçekleştirdiği 328 milyon TL'lik yol ve altyapı yatırımı kapsamında 2.etap çalışmalarına devam ediyor.
Muhtar Kaya: “Bu Yollar Turizmin Can Damarı”
Ölüdeniz Mahalle Muhtarı Kaya Kaya, “Geçen yıl başlayan Fethiye–Ölüdeniz yol çalışmasının 2. etabı başladı. Bu çok büyük bir yatırım ve son derece önemli bir güzergâh. Bu yollar turizmin can damarı. Ölüdeniz, dünyaca ünlü bir yer ve turizme açılan bir pencere konumunda. Bu yatırım için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Aras’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Harita Teknikeri Soy: “2. Etap’ta Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz”
Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nda görevli Harita Teknikeri Süleyman Soy, tamamlanan etapların ardından 2. etap çalışmalarının hızla sürdüğünü belirtti: “2. Etap Ovacık–Şehir içi güzergâhında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu etap kapsamında; 7 bin metre uzunluğunda yağmur suyu hattı, kaldırım düzenlemeleri, sıcak asfalt serimi, istinat duvarı yapımı ve dönel kavşak düzenlemeleri hayata geçirilecektir. 4. etap Ölüdeniz–Kayaköy yolundaki çalışmalarımız da 2 bin metrelik 200’lük duktil içme suyu hattı ile başlamıştır.
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Aras’ın çağdaş, güvenli ve konforlu bir kent oluşturma vizyonu doğrultusunda, çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.
Bakmadan Geçme