Olaylı maçı değerlendirdiler

Fethiyespor, şampiyonluk virajındaki Bucaspor engelini 2-0 geçtikten sonra, Fethiyespor Kulübü Başkanı Başkanı Esat Bakırcı, Teknik Direktör Erhan Altın ve Genel Kaptan Nacit Çatal, karşılaşmayı değerlendirdi.

  • 1139
Olaylı maçı değerlendirdiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şampiyonluk yolunda olan Bucaspor’u 2-0’lık net skorla geçen Fethiyespor’da yüzler gülüyor. Galibiyetin ardından ise çeşitli açıklamalar yapıldı.

Olaylı maçı değerlendirdiler

Bakırcı, “Çok güzel de mücadele ediyoruz”
Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, “Başta futbolcularımız olmak üzere, hocalarımıza, taraftarlarımıza, yönetici arkadaşlarıma, Fethiye halkına, bizi gönülden destekleyen ve dualarını bizden esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Bizi izlemeye devam edin.  Zaten izliyorsunuz, gerçekleri görüyorsunuz. Biz takımız. Bu takımı en iyi yerlere getirmeliyiz. Daha önce biraz çatlak sesler çıktı. Onlar beni çok üzdü. Bu takımın 4 sene içerisinde nerelerden nereye geldiğini herkes biliyor, siz de biliyorsunuz.  Allah nasip etti, takımı 2. Lig’e çıkarttık. Çok güzel de mücadele ediyoruz. Fethiye’ye çok güzel bir tesis kazandırdık. Alt yapımızı güçlendirmek istiyoruz. Ben bu hususta bize yardım ecen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

 

Olaylı maçı değerlendirdiler

Altın, “İnanıyorum ki bizim takım daha güzel işler yapacak”
Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, “Fethiyespor, haftalardır kaybetmeden Bucaspor’u 2-0 mağlup etti. Seyircimizin ambiyansı güzeldi. Öncelikle seyircilerime teşekkür ediyorum. Takımlarına sahip çıktıkları için, tribünleri doldurdukları için, 90 dakika boyunca futbolcularımızdan desteklerini esirgemedikleri için teşekkür ediyorum. Oyuna çok iyi başladık. İlk 15- 20 dakika güzel işler yaptık. Ondan sonra biraz konsantrasyonumuz bozuldu. Hiç beklemediğimiz şeyler oldu. Ama bazen futbolda böyle şeyler olur. Futbolcularımızla olumsuz olanları paylaştık ve konsantre olmalarını istedik. “Maçı kazanacağız, siz yeter ki maçı lehinize çevirebilin” dedik. Güzel futbol, güzel oyun, güzel sonuç. Futbolcularımın hepsine teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bizim takım daha güzel işler yapacak. Taraftarımız, yönetimimiz, başkanımız yanımızda olduğu sürece, yerel basınımız bizlere sahip çıktığı sürece biz bu işin üstesinden geliriz. Hepinize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Olaylı maçı değerlendirdiler

Çatal, “Bucaspor’a fatura edilecek”
Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, “Şampiyonluk favorisi bir rakiple oynadık. İlk yarı 2-0, 3-0 bitebilirdi. Eğer ilk yarıda elimize geçen fırsatları iyi değerlendirebilseydik, 2. Yarıya daha rahat girebilirdik. 2. Yarı 15 dakika falan baskı kurdular bizim üzerimizde. Ondan sonra o baskıyı çabuk atlatıp, 2 gol bulduk. Şampiyonluğa koşan bir takımı yendiğimiz için, onlardan puan aldığımız için mutluyuz. Biz maç ayırt etmiyoruz. Çarşamba günü Uşak deplasmanı var. Yarından itibaren çalışmalarımıza devam edeceğiz. Daha önce de söylediğim gibi ne toplayabilirsek toplayacağız. Keşke sezon başındaki talihsizlikler, ilk yarıdaki talihsizlikler olmasaydı. Biz bu takımla beraber ilk 4’ün içindeydik bu takımla beraber. Sağlık olsun. Bu sene iyi bir yapılanma yapıp, önümüzdeki yılı ona göre değerlendireceğiz. Böyle bir rakibi yendiğimiz için mutluyuz, sevinçliyiz. 4 tane şampiyon dayı var. Dördü de buraya geldi, oynadıkları oyunu herkes görmüştür. Bizden kat kat üstün bir futbol oynamadılar. O takımlardan birisi şampiyon olacak, bir tanesi de play-off’dan çıkacak. Keşke bizler de orada olsaydık. Oktay’a topsuz pozisyonda tokat attığı için şey yaptı. Daha sonra öbür topçu da müdahale ettiği için ikisine de kırmızı kart verdi. Hoca iyiydi bugün. Hem yan hakem hem dördüncü hakem hepsi iyiydi. Gördüklerine düdük çaldılar. Eşitsizlik, adilsizlik yapmadılar. Onlara teşekkür ederim. Taraftara da teşekkür ederim. Bugün canla başla mücadele ettiler. Canla başla bağırdılar. Karşı takımın taraftarının tesisimize zarar vermesinden dolayı birazdan dolayı tutanak tutulacak. Oranın masrafı Bucaspor’a fatura edilecek. Biz gittiğimizde efendi gibi gidip efendi gibi geliyoruz. Yenebiliriz de yenilebiliriz de. Koltuk kırmakla bu çözülmez” dedi.

 

Olaylı maçı değerlendirdiler

Bakmadan Geçme