Olağanüstü Genel Kurul Gerçekleştirildi

TFF 2. Lig'de yer alan Fethiyespor'un olağanüstü kongresi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen genel kurulda mevcut başkan Esat Bakırcı bir kez daha güven tazeledi.

  • 1213
Olağanüstü Genel Kurul Gerçekleştirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olağanüstü Genel Kurul GerçekleştirildiFethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleşen olağanüstü genel kurula yöneticiler, üyeler ve taraftarlar katıldı. Açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşımız söylendi. Kongrede divan başkanlığına Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, başkan yardımcılığına Mehmet Ali Demirbaş, katip üyeliğe de Onur Sevinç seçildiler. 
Yönetim ve denetim kurulu raporları ile mali bütçe Genel Kaptan Nacit Çatal tarafından okundu. Raporların her birisi ayrı ayrı oybirliği ile ibra edildi. Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu için belirlenecek 6 delege için yönetim kuruluna yetki verilirken, yeni çıkan 7405 sayılı Spor Kulüpleri ve Spor Kulüpleri Federasyonu Kanunu gereği isim ile tüzük değişikliği maddeleri görüşülerek karara bağlandı. 
Tekrardan göreve seçilen Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı yaptığı teşekkür konuşmasında, “Şu anda kulüp olarak piyasa borcumuz 800 bin lira. Vergi Dairesi, sigorta ve belediyeye olan borcumuzdan başka borcumuz yok. Geçen seneki futbolculara ikinci yarı olmak üzere 1,5 milyon lira borcumuz var. Sahamızı daha iyi bir şekle getirdik. En önemlisi 30 yılımızı kurtaracak bir tesis yaptık. Ama ben size bunların Fethiye için yetmeyeceğini söylüyorum. Ölüdeniz Stadı'nı işler hale getirmek istiyorum. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze dilekçemizi verdik. Görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Lokman Hekim Esnaf Hastanesine teşekkür ediyorum. Buraya geldiysek onların sayesinde geldik. 4. senemiz bitti 5.senemiz geliyor. Çamköy Stadı'mız hedefimizde. Kendi gücümüzle burayı da yapmayı amaçlıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız söz verdi ama henüz bir icraat yapmadı. 70 kişilik altyapımızı 1000 kişiye çıkardık. Benim için en önemli nokta budur arkadaşlar” şeklinde ifadeler kullandı. 
Olağanüstü genel kurul sonucunda yönetim kurulu asil üye listesi şu şekilde oluştu: Halil Dillare Uran, Durcan Kaya, Aytekin Aras, Nurettin Metin Sevinç, Mehmet Soydemir, Osman Yiğit, Öztürk Günal, Nacit Çatal, Akhan Ugan, Uğur Keskin, Hakan Korukoğlu, Yusuf Kara, Fahri Kıvanç Yılmaz, Cengiz Halis, Berk Coşkun, Osman Kazımlar, Harun Günay, Selahaddin Aydemir, Suphi Demiray, Barış Yiğit… 
Denetleme kurulu asil üyeliklerine ise Süleyman Tuncel, Ali Ulvi Tuncel ve Bekir Kapar seçildiler.

Olağanüstü Genel Kurul GerçekleştirildiOlağanüstü Genel Kurul GerçekleştirildiOlağanüstü Genel Kurul Gerçekleştirildi

Bakmadan Geçme