Ofspor maçı Antalya'da

Fethiyespor Teknik Direktörü Selehaddin Dinçel, Mardin deplasmanı sonrası basın açıklaması yaptı. Gündemi değerlendiren Dinçel, '. Gerek stadyum yetkilileri, gerek TFF, gerek oynayacağımız rakiplerin onayıyla gerçekleşecektir. Dün akşamüzeri itibariyle nihai karar verildi ve Ofspor maçını Antalya'da oynayacağız' dedi.

  • 1797
Ofspor maçı Antalya'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3.Lig 3. Grup’ta son üç haftada istediği sonuçları alamayarak mağlup olan ve liderliği Esenler Erokspor’a kaptıran Fethiyespor  Paza günü 13’te karşılaşacağı Ofspor maçı öncesinde çalışmalrına devam ediyor. Bu maçı kaznarak kötü gidişe dur demek isteyen Fethiyespor’da Teknik Direktör Selahattin Dinçel basın toplantısı düzenledi.
Düzenlediği basın toplantısında takımın kötü gidişini değerlendiren Dinçel “Biz, ikinci yarıya 9 puan önde geldik. İkinci yarının ilk maçında evimizde zorlu bir Kırıkkale maçı oynadık. Bizi geriden takip eden rakibimizde ilk hafta maçını kazandı. Yine 9 puan farkı koruduk fakat son 3 haftada 2 maç deplasman, 1 maç iç sahada hiç beklemediğimiz mağlubiyetler aldık. Bu mağlubiyetler sonrası geriden gelen Erok’la aynı puandayız. Tabii bu maçları değerlendirdiğimizde bizim takımın beklemediği skorlar aldığını biliyoruz” dedi.
“YAKLAŞIK  BİR AYDIR SAĞLIKLI ŞEKİLDE ÇALIŞAMIYORUZ”
Alınan mağlubeyetler ile ilgili olarak bahanelere sığınmadıklarını ifade eden Selahattin Dinçel “Kesinlikle bahanelerle işimiz yok ama şöyle bir gerçek var biz en son nizami sahada sağlıklı şekilde Antalya’da yaptık. Yaklaşık 1 aydır sağlıklı şekilde çalışamıyoruz. Belki yapılan planlama özellikle kendi sahamızın bakımıyla ilgili yapılan planlama başlangıç ve bitiş noktasına sağlıklı şekilde olmadı. 27 günlük bakımın ardından sahanın ağır olması takımında bir şekilde ritminin bozulmasına sebep oldu. Biz, Kırıkkale BA, İçel maçlarını içeride . lig oynadıktan sonra sakatlıklarla karşı karşıya geldik ve oyuncularımızı müsabakalarda kullanamadık. Son oynadığımız Mardin 1969 maçına antrenman eksiği olan iğneyle tedaviyle fedakarlık yapan oyuncularımızı çıkardık. Rakibe 2 pozisyon verdik ve 2-1 mağlup olduk” dedi.
“OFSPOR MAÇINI ANTALYA’DA OYNAYACAĞIZ”
İster istemez geride gelen takımı bu yarışa soktuklarını belirten Selahattin Dinçel “Sezon sonu hedeflediğimiz noktaya ulaşacağız. Biz zeminimiz düzelene kadar iç saha maçlarımızı en yakın en sağlıklı ortamda oynama kararı aldık. Dün itibariyle yönetim kurulumuz ve teknik heyet olarak Muğla ve Antalya’da statları ve zeminleri kontrol ettik. Tabii bu iş sadece bizim istememizle olmuyor. Gerek stadyum yetkilileri, gerek TFF,  gerek oynayacağımız rakiplerin onayıyla gerçekleşecektir. Dün akşamüzeri itibariyle nihai karar verildi ve Ofspor maçını Antalya’da oynayacağız. Tabi bizim son maçta almış olduğumuz seyircisiz oynama cezası var. Temennim şudur ki en yakın zamanda stadyumumuz zeminimiz hazır hale gelir” dedi.
“İNŞALLAH FETHİYESPOR, İSTEDİĞİ HEDEFE ULAŞACAKTIR”
Taraftardan yoksun, 12.adamdan yoksun, Apaçilerden yoksun bir şekilde maça çıkmak istemediklerini de sözlerine ekleyen Selahattin Dinçel “Ama oyuncularımızın en sağlıklı zeminde oynaması bu işin temel amacıdır. Kesinlikle oyunculardan en üst düzey verim alabilmek için o zeminin iyi olması gerekiyor. Ekipler de sahanın iyi olması için mücadele ediyor. Tek üzüntümüz bu takımın sevdalılarını bu kısa süreçte üzmüş olmamız ve onlardan yoksun şekilde başka şehirde maç oynama mecburiyetinde kalmamızdır. Bu takımın sevdalılarına şunu söylemek istiyorum. Bu takıma inansınlar, bu takıma güvensinler. Bu takım kalan süreci en iyi şekilde tamamlayacak, kazanarak bitirecek ve Fethiye takımının beklediği üst lige ulaşacaktır. Benim en ufak kaygım, en ufak şüphem yok. Belki zaman zaman yol kazaları olur, ama bizim yol kazamız çok mucizevi şekilde gelince acaba sorusunu sordurttu. İnşallah Fethiyespor, istediği hedefe ulaşacaktır” dedi. Haber
“TAM KADRO OLARAK OF MAÇINA HAZIRLANIYORUZ”
Takımdaki sakat oyuncuların durumu hakkında da bilgiler aktaran Dinçel “Yaklaşık 1 aydır takımdan uzak olan Serhat, antrenman olarak takımın bayağı gerisinde. Çünkü Kırıkkale maçı öncesi bir problem olmuştu. Tedavisi tamamlanmıştı fakat ağrıları Kırıkkale maçı sonrası arttı. Serhan’da fiziksel bir eksiklik var. Fakat şimdi sakatlığı geçti. Tam kadro olarak Of maçına hazırlanıyoruz” dedi. 
“ANTALYA’DA OYNAMAMIZIN SEBEBİ SADECE SAHANIN ZEMİNİ”
Fethiyespor’un , taraftarıyla çok güçlü olduğunu söyleyen Dinçel “Biz bu maçı Fethiye’de oynama mecburiyetinde olsak yine seyircisiz oynayacağız. Yine sadece protokolde sayılı yöneticimizle olacağız. Bizim Antalya’da oynamamızın sebebi sadece sahanın zemini. Ama bu maçta iyi zeminde Fethiyespor, Ofspor karşısında galibiyet ile dönecektir” dedi.

Bakmadan Geçme