Nev Eda'dan nostaljik bir konser 

Fethiye Nev Eda Müzik Topluluğu ile Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi işbirliğinde organize edilen Yeşilçam Şarkıları konseri, 12 Ocak Pazar günü saat 20.00'da Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi'nde yapılacak. Müzik topluluğu etkinlik için hazırlıklarını son aşamaya getirdi. 

  • 1858
Nev Eda'dan nostaljik bir konser 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Müzik ve Bale Okulu’nda gerçekleşen provalarda Fethiye Nev Eda Müzik Topluluğu saz ekibi ve korosu, Şef Adnan Albayrak yönetiminde titiz bir çalışma yürütüyor. Geçmiş yıllarda sevilen filmlerde ünlü şarkıcılar tarafından söylenmiş şarkılar, dinleyenleri nostaljik bir yolculuğa çıkaracak. Çalışmalarını son aşamaya getirdiklerini kaydeden Albayrak, müzik topluluğu olarak özverili bir çalışma yürüttüklerini söyledi. 

Konu hakkında açıklama yapan Fethiye Nev Eda Müzik Topluluğu Şefi Adnan Albayrak, “Yaklaşık 4 ay önce kurulduk. Çalışmalarımıza hedefimize uygun bir şekilde devam ediyoruz. Hedefimiz unutulmaya yüz tutmuş Türk Sanat Müziğimizi gençlerimizin seveceği bir şekilde sunum yapmak. Konserimizde onları görürsek çok mutlu olacağız. Yeşilçam herkesin sevdiği müzik türlerini barındıran bir alan. Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi ile yaptığımız işbirliği ile daha da yükseleceğimize inanıyorum. Buradan çok güzel sonuçların çıkacağına inanıyorum. Dinleyenlere güzel bir konser sunmak istiyoruz. Gençlerimizi ve halkımızı konserimize davet ediyorum” dedi. 

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şube Başkanı Nursel Türetken, “Bundan sonraki süreçte müzik topluluğumuzun çalışmalarında birlikte olmak istiyoruz. Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi olarak sanatın her dalına sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyoruz. Yeşilçam Şarkıları konserinin güzel bir program olacağını düşünüyorum. Gençler bizim için çok önemli, dernek olarak gençlere çok emek veriyoruz. Tüm üyelerimizi ve Fethiye halkını konserimize davet ediyorum” diye konuştu. 

 
 

Nev Eda'dan nostaljik bir konser 
Nev Eda'dan nostaljik bir konser 
Nev Eda'dan nostaljik bir konser 
Nev Eda'dan nostaljik bir konser 

Bakmadan Geçme