MUTSO'da Mustafa Ercan dönemi
Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Başkanı Bülent Karakuş'un 24 Haziran seçimlerinde Muğla Ak Parti'den milletvekili aday adayı olmak için istifa etmesinin ardından yeni başkan seçimleri MUTSO hizmet binasında gerçekleştirildi.
Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Başkanı Bülent Karakuş’un 24 Haziran seçimlerinde Muğla Ak Parti’den milletvekili aday adayı olmak için istifa etmesinin ardından yeni başkan seçimleri MUTSO hizmet binasında gerçekleştirildi.
Mustafa Ercan ile Mustafa Karataş’ın yarıştığı ve 11 kişilik Yönetim Kurulu üyesinin kendi arasında oy kullandığı seçim sonucunda Mustafa Ercan 6 oy alarak yönetim kurulu başkanı seçildi. Diğer aday Mustafa Karataş 2 oy alırken 3 oy ise boş çıktı.
Bakmadan Geçme
Kışa girerken formda kalmanın yolları: Fethiye’de Diyetisyen Gizem Bal’dan önemli öneriler
Datça’da trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı
Fethiye Ölüdeniz’de 'Taksi Botlar' sadece tur için değil, can kurtarmak için de görevde
Fethiye Çalış’ta akşam saatlerinde hareketlilik sürüyor
Muğla’da Çocuklara 3D Deniz Deneyimi: 'Mavinin Derinlikleri' Başladı
Bodrum Emniyet Müdürü Gökmen gazetecileri ağırladı