MUTSO'da Mustafa Ercan dönemi
Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Başkanı Bülent Karakuş'un 24 Haziran seçimlerinde Muğla Ak Parti'den milletvekili aday adayı olmak için istifa etmesinin ardından yeni başkan seçimleri MUTSO hizmet binasında gerçekleştirildi.
Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Başkanı Bülent Karakuş’un 24 Haziran seçimlerinde Muğla Ak Parti’den milletvekili aday adayı olmak için istifa etmesinin ardından yeni başkan seçimleri MUTSO hizmet binasında gerçekleştirildi.
Mustafa Ercan ile Mustafa Karataş’ın yarıştığı ve 11 kişilik Yönetim Kurulu üyesinin kendi arasında oy kullandığı seçim sonucunda Mustafa Ercan 6 oy alarak yönetim kurulu başkanı seçildi. Diğer aday Mustafa Karataş 2 oy alırken 3 oy ise boş çıktı.
WhatsApp İhbar Hattı
0530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Bakmadan Geçme

Muğla Karya Bisiklet Takımına Milli Görev

Başkan Çıralı, karma sanayi sitesi için arazi tahsis başvurusu yaptı

Tatilciler Marmaris girişinde yoğunluk oluşturdu

Bodrum’da su alarmı: 'Barajlar kritik seviyeye geriledi'

Basın İlan Kurumu Kamuoyu Açıklaması

Park halindeki tıra böyle çarptı...Feci kazada sürücü hayatını kaybetti