MUTSO Üyelerine Yurtiçi Kargo'dan Yüzde 25 İndirim

MUTSO ile Yurtiçi Kargo arasında yapılan protokol kapsamında, MUTSO üyesi tüm işletmelere, Yurtiçi Kargo ile yapacakları gönderim ücretlerinde yüzde 25 indirim sağlanacak.

  • 483
MUTSO Üyelerine Yurtiçi Kargo'dan Yüzde 25 İndirim
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), üye işletmelerine fayda sağlayacak çalışmalarını sürdürüyor. Oda üyesi işletmelerin kargo gönderilerini indirimli gerçekleştirebilmeleri için Yurtiçi Kargo ile protokol imzalayan MUTSO, tüm gönderilerde geçerli yüzde 25 indirim anlaşması sağladı. 

İmzalanan protokol çerçevesinde, MUTSO üyesi işletmelere, güncel fiyat tarifesi üzerinden yüzde 25 indirim sağlanacak. Bu indirim oranı, MUTSO üyelerine, MUTSO hizmet alanı içinde yer alan sekiz ilçede geçerli olup, bu sekiz ilçeden (Menteşe, Dalaman, Datça, Ortaca, Köyceğiz, Datça, Yatağan, Ula ve Kavaklıdere) Türkiye’nin her yerine indirimli gönderi imkanı sunuyor. 

İndirimden yararlanmak isteyen MUTSO üyelerinin, Odaya ait kimliklerini yada Oda’dan veya online olarak temin edecekleri ‘Oda Sicil Belgesi’ yada ‘Faaliyet Belgesi’ni ibraz etmeleri gerekmektedir. 

Bakmadan Geçme